מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גווניםב שיער לשחומות עורגילי21/07/2009
יש לי בגוונים בשיער הנוטות לצבע חום צהוב רקע השיער הוא שחור טבעי , אני מנסה להשיג גוון שאינו צהוב והספרית שלי אינה מצליחה בטענה שזהו הפיגמנט של השיער אני שחומת עור והצבע הצהוב נראה עליי מאוד חיוור ולא מחמיא? איך להשיג גוונים בצבע כהה יותר ומלעשה לשבוא את הגוון הצהוב? האם ניתן לצבוע לגוונים בצבע אפור פנינה האם אפשרי עם הגוונים הצהובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילי
קורן אריכא21/07/2009תלויי מה הצבע שהיה לפני אם זה חום שחור צבוע זה תמיד יהיה על גוון צהוב בגלל פיגמנט הגינגי .
אני ממליץ כמוהן לאבחן את השיער לפני ,במידה וכן אני ממליץ לצבוע את כל השיער בצבע בהיר וכמבן לראות לאיזה גוון הגענו כמובן יהיה בלונד מגונגן אל דאגה ואחר כך לעשות גוונים כל הראש על הצבע ואז תקבלי תוצאה מדהימה בלונד נקי אבל לפני לעשות אבחנה אצל ספר מקצועי על מנת לראות אם בכלל אפשר .
ולא לעשות לבד על מנת לקבל תוצאה מושלמת בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורן תודה על תשובתך אבל...
גילי25/07/2009לא ממש הבנתי האם ניתן לנטרל את הגוות בהצהוב או לא ? מניסיונך הלא מבוטל אילו גוונים מתאימים לשחומות עור (אל תגיד לי אדום) ראיתי מספר פעמיים תמונות של ביונסה היפיפיה שהיא הרבה יותר שחומה ממני ולא ראיתי אף פעם אחת גוונים בצבע צהוב אלא על בסיס פנינה אפור שהיה מדהים איך מגיעים לגוון הזה? כמובן שאני לא אעשה זאת לבד!!!!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)