שאלה דחופה ביותרר!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ביותרר!!
    רותם
    25/03/2007

טוב נו.. כמה שאלות..
    1.יש לי שיער באורך בינוני.. הוא מתולתל-מלא-מתנפח ואני לא יודעת מה לעשות איתו כדי שלא יתנפח.. בגלל שהוא מתנפח אני לא יכולה לפזר את השיער שלי וזה לא כיף לי..
    השאלה שלי היא: מה החומר הכי חזק שיש בשביל שהשיער שלי לא יתנפח ויראה כמו אחרי מקלחת?

2. אני רוצה לעשות תספורת שתתאים לי.. כפי שאמרתי מיקודם- השיער שלי מתולתל-מלא-מתנפח והפנים שלי בגודל סביר.. אחרי שאני ישים את המוס שלי.. הספר יספר אותי..
    איזה תספורת הכי תתאים לי?! אני חשבתי על מדורג בשביל להבליט כל תלתל ותלתל אני חושבת נכון או שלדעתכם לא יתאים לי?

בבקשה תחזיקו לי תשובה למייל שהשארתי!

תודה.. אתם לא יודעים כמה שזה חשוב ליי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ביותרר!!

הוספת תגובה

• רותם

רונן פלג
    25/03/2007

1-את יכולה לבצע פתיחת תלתלים/החלקה קלה על מנת להוריד נפח בצורה משמעותית
    2-לגבי הדירוג חשבת נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן!

רותם
    25/03/2007

אתה יכול להמליץ לי אולי על מוס/קרם שיעזור לי במשך היום?
    נגיד אני משמשת בנטורל פורמולה על בסיס ג'ל-זה טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם

רונן פלג
    26/03/2007

מה שחשוב לאחר הנחת החומר לא לשחק עם השיער יותר מדי במשך היום מאחר והחומר מתפרק מהשיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו