ייעוץ בקשר לתיספורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בקשר לתיספורת
    מירי
    02/08/2009

יש לי שיער ארוך הקצוות שלו כשזה אורך נהיה כמו שפיצים מתפצלים וזה נראה פחות שיער לקראת הסוף אבל יש לי שער מלא אז השאלה שלי כזאת זה משנה איך מספרים כדי שהקצוות יראו יותר מלאים אם גוזרים נכון אז הקצוות יהיו יותר עבים ולא כמו מקלות דקות שפיצים אני מרגישה כי אין לשיער הרבה משקל לקראת הסוף פעם זה לא היה ככה שהלכתי לספר אחר מה לבקש מהספר כשהוא מספר אותי אם אני רוצה שיער ארוך אני לא רוצה להסתפר קצר אבל נראה לי כרגע שאם ייספרו אותי בקצוות בצורה משמעותית זה יראה קצר אז מה עושים תיספורת נכונה יכולה לעזור כדי שאני אוכל לגדל שיער ארוך ועבה ...לפני שנתיים השיער שלי היה עבה יותר אבל החלפתי ספר שדירג לי את השיער ויכול להיות שדילל לי קצת ועכשיו אני מצטערת ורוצה לגדל את השיער ארוך יותר מלא ו כמו שהיה אז אז להסתפר או לא להסתפר לחכות שזה יתמלא ? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בקשר לתיספורת

הוספת תגובה

• מירי

זאב לוין
    05/08/2009

אני ממליץ להתמקד רק בקצוות לספר אותם אחת לחודשיים שלוש ופחות להתמקד בדירוג העליון של השיער וכך תוכלי בהדרגה למלא את השיער בקצוות עם הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו