מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער צבועerin31/08/2007
יש לי אינסוף בעיות עם השיער.. רק לאחרונה עלה בדעתי להעלות אותן לפורום. מקווה שתעזרו לי למצוא פתרונות טובים :)
אז ככה, הכל התחיל לפני כשנתיים. החלטתי לצבוע את השיער מבלונד כהה לבלונד דבש וכל חצי שנה בערך הייתי מחדשת ולפני מספר חודשים החלטתי לחזור לצבע הטבעי שלי אבל לא רציתי לחכות שהוא יצמח מעצמו כי לא רציתי שיהיו לי שורשים אז הלכתי לספר, הוא צבע לבלונד כהה, אהבתי את התוצאה אח"כ חזרתי הבייתה וכעבור שבוע בלבד הצבע התחיל לדהות עד שחזר להיות בדיוק מה שהיה לפני שבאתי אליו.. אני לא מצליחה להפטר מהבלונד הצבוע!! עכשיו כל פעם אני אצטרך לחזור אליו שיצבע שוב ושוב ושוב והשיער שלי גם ככה לא הכי בריא.. יש לי נשירת שיער, השיער שלי יבש כמו קש ואין לו ברק בכלל.. אז השאלה הראשונה זה איך חוזרים לצבע הטבעי? איך גורמים לצבע לא לרדת ישר? והשאלה השניה זה באיזה אמצעי טיפוח לשיער להשתמש על מנת שהוא לא יהיה יבש ושיהיה לו ברק? אמפולות? מסכת שיער? קרם לחות? איזה שמפו הכי טוב?
שיער זה חלק חשוב מהמראה ונורא מפריע לי שהוא כזה.. מקווה שתעזרו לי :)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר erin
זאב לוין02/09/2007על מעצב השיער לעשות פיגמנטציה כדי שהשיער לא ידהה, לגבי הטיפוח אני ממליץ על שמפו 1.2 של וולה, מסיכת הידרו ואמפולה של 1.2 של וולה אס פי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)