צריכה עזרה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף!!
    יערי
    09/08/2009

שלום!
    יש לי פנים ארוכות וצרות יחסית, שיערי חום כהה, והוא יחסית ארוך(הרבה מתחת לכתפיים).
    יש לי פנים בהירות ואני רוצה לצבוע את שיערי לשחור,השאלה היא האם צבע שחור יכול להתאים לצבע עורי?
    והאם צביעת השיער פעמיים או שלושה ברציפות יכולים לגרום נזק לשיער?
    האם צורתו תשתנה לאחר הצביעה?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף!!

הוספת תגובה

• שני

רונן פלג
    11/08/2009

היי,

1. לא הייתי ממליץ לך לצבוע לשחור א- כי אני לא חושבר שזה יתאים לבע העור שלך ב- אם באיזה שלב יימאס לך מהשחור יהיה לך קשה לצאת מהשחור ולעבור לגוון אחר.
    אבל למה לא תני לעשות משחקי גוונים בצבע (לא הבהרה) ולתת לשיער קצת חיות ותנועה יותר יפה ולא משעממת.
    2. צבע בכללית עושה איזה נזק לשיער אבל אם תעשי במספרה צביעה טובה ונכונה ולא בבית ותקפידי להזין אותו במסכה טובה אמפולת הזנה פעם בחודש תוכלי לשמור על הקיים.

אשמח לעזור צרי קשר

רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתכם! שאלה לרונן

יערי
    12/08/2009

תודה רבה לשניכם על כך שעניתם לי!!
    אבל יש לי רק שאלה אחת אחרונה בקשר למה שאמרת רונן - אני לא ארצה לשנות את הצבע של שיערי אחרי הצבע השחור
    כי לא מתאים לי צבעים אחרים, ואני גם לא מעוניינת
    השיער שלי רק פשוט משעמם אותי לפעמים
    ואני מנסה כל פעם איזהשהם תסרוקות אחרות שייראה אחרת,
    אבל הרגשתי היא שאני רוצה שינוי.
    יש לי שיער מאוד כהה שהוא נוטה לשחור
    אז שאלתי אלייך היא - אם בכל זאת ששיערי נוטה לצבע שחור וצבע עורי בהיר אבל לא במידה רבה, אז לא כדאי לי לצבוע?

שוב תודה! יום מקסים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי..

יערי
    13/08/2009

????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

קורן אריכא
    12/08/2009

אני לא ממליץ לצבוע לשחור מפני שזה צבע שאם תרצי לשנות לא תהיהי לך את האופציה אני ממליץ לצבוע לחום שחור או להישאר על הגוון הטיבעי שלך בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לתת איבחון נכון וקולע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו