מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוף!!יערי09/08/2009
שלום!
יש לי פנים ארוכות וצרות יחסית, שיערי חום כהה, והוא יחסית ארוך(הרבה מתחת לכתפיים).
יש לי פנים בהירות ואני רוצה לצבוע את שיערי לשחור,השאלה היא האם צבע שחור יכול להתאים לצבע עורי?
והאם צביעת השיער פעמיים או שלושה ברציפות יכולים לגרום נזק לשיער?
האם צורתו תשתנה לאחר הצביעה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
רונן פלג11/08/2009היי,
1. לא הייתי ממליץ לך לצבוע לשחור א- כי אני לא חושבר שזה יתאים לבע העור שלך ב- אם באיזה שלב יימאס לך מהשחור יהיה לך קשה לצאת מהשחור ולעבור לגוון אחר.
אבל למה לא תני לעשות משחקי גוונים בצבע (לא הבהרה) ולתת לשיער קצת חיות ותנועה יותר יפה ולא משעממת.
2. צבע בכללית עושה איזה נזק לשיער אבל אם תעשי במספרה צביעה טובה ונכונה ולא בבית ותקפידי להזין אותו במסכה טובה אמפולת הזנה פעם בחודש תוכלי לשמור על הקיים.
אשמח לעזור צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתכם! שאלה לרונן
יערי12/08/2009תודה רבה לשניכם על כך שעניתם לי!!
אבל יש לי רק שאלה אחת אחרונה בקשר למה שאמרת רונן - אני לא ארצה לשנות את הצבע של שיערי אחרי הצבע השחור
כי לא מתאים לי צבעים אחרים, ואני גם לא מעוניינת
השיער שלי רק פשוט משעמם אותי לפעמים
ואני מנסה כל פעם איזהשהם תסרוקות אחרות שייראה אחרת,
אבל הרגשתי היא שאני רוצה שינוי.
יש לי שיער מאוד כהה שהוא נוטה לשחור
אז שאלתי אלייך היא - אם בכל זאת ששיערי נוטה לצבע שחור וצבע עורי בהיר אבל לא במידה רבה, אז לא כדאי לי לצבוע?
שוב תודה! יום מקסים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי..
יערי13/08/2009????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
קורן אריכא12/08/2009אני לא ממליץ לצבוע לשחור מפני שזה צבע שאם תרצי לשנות לא תהיהי לך את האופציה אני ממליץ לצבוע לחום שחור או להישאר על הגוון הטיבעי שלך בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לתת איבחון נכון וקולע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)