טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי. אתמול הייתי במספרה במטרה לעשות גוונים. השיער הטבעי שלי הוא חום בהיר, ועל מנת לטשטש את הגוונים הספרית עשתה לי שטיפה בצבע שיצר לטעמי רקע של אפור עכבר. הצבע נוראי בעיניי. איך אני יכולה לחזור לרקע חום בהיר? אני מעונינת לשמור על הגוונים, רק שהרקע מזעזע? אם אקנה שטיפה ביתית בגוון בהיר יותר זה יעזור? מבקשת עזרה דחופה ולא, לא בא לי לחזור למספרות שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צר לי לאכזב אותך אבל המקרה שלך מאוד מורכב ובלי לראות את שיערך לא נוכל להמליץ לך על שום תהליך במיוחד לא בבית ואני דווקא כן ממליץ מאוד להגיע למספרה ולעשות את התיקון שם כיוון שהוא יהיה הרבה יותר יעיל ואיכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר