התייעצות לגבי צבע לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי צבע לשיער
    בתכן
    13/08/2009

אז ככה אני חייבת לצבוע את השיער השבוע לקראת אירוע חשוב. השיער הטבעי שלי הוא בערך חום מאוד כהה יותר נכון שחור אבל לא שחור פחם כמו שאומרים . כשהתחלתי לצבוע את השיער המטרה שלי היתה ליצור גוון חום שהוא באמצע לא יותר מידיי כהה אבל גם לא יותר מדיי בהיר שלא יהיה מורגש בצורה דרסטית ההבדל בין שיערי הטבעי לצבוע כלומר מה שאני רוצה הוא שיראו שהשיער הוא חום אבל לא מדיי כהה שיורגש החום אבל לא חום אדמדם או ג'ינג'י שמה שיבלוט זה האדמומיות או כתמתם בקיצור בתחילה הציעו לי את הצבע של נטורל מספר 6 חום קלאסי יצא לא רע למרות שיש לו פיגמנט אדמדם אבל רציתי שהגוון יותר יבלוט הוא היה יפה אבל עדיין כהה מאוד אחרי התייעצות שקצת סיבכו אותי אמרו לי לצבוע בצבע בסיס 7 חום ברונזה (שהוא בעל פיגמנט ג'ינג'י שמזה נורא חששתי אני אישית לא מחבבת את הצבע הג'ינג'י) ואת הצבע 7.35 שוקולטה (שממנו פחדתי שהוא יראה מאוד כהה משום שהשיער הטבעי שלי כהה והצבע עצמו בדוגמא נראה כהה)כמו שאמרו לי שמתי חצי מכל צבע ביחד וצבעתי את השיער הצבע יצא חמוד לא ממש כמו שאהבתי אבל בסדר בשבוע הראשון היה לא רע בשבוע השני הוא ממש דהה בעיקר בפוני הוא נהיה כתום - ג'ינג'י אחכ הוא ירד ונהיה יפה חום אדמוני מזכיר את השחקנית הספרדיה מכמעט מלאכים מראינה- מר אבל עדיין מאוד כהה ניסיתי קבוצת שיער מאוד קטנה לראות איך יצא לי השוקולטה וראיתי שזה מאוד כהה ולאט לאט נוטנה לשחור אם מעט אדום באור אדום זוהר קצת בקיצור אתמול צבעתי את השיער בדיוק באותם צבעים שציינתי כמו בפעם הקודמת אבל יצא לגמרי שונה יצא לי ממש כהה כמעט ללא הבדל מהטבעי רק בשבילים כשפותחים וקצת מקדמה בולט אדום אני מאוד לא מרוצה מה גם שהפעם הצבע הרס לי את השיער הוא הפך אותו לממש יבש רציתי לשאול איזה צבע אתה ממליץ לי על מנת שיוצר לי צבע שהוא חום אני יודעת איזה גוון אני רוצה אבל אני לא יודעת את השם שלו אז אני אנסה לתאר אני רוצה צבע שהו א חום לא כהה מידי ולא בהיר מדיי באמצע שיראו שזה חום אבל ככה טבעי ויפה בלי יותר מדיי אדום או ג'ינג'י אבל הבעייה שלי היא שהשיער שלי כהה אז גם צבע שנראה בהיר עלי הוא מתכהה יותר איזה צבע עליי לבחור בעיקר כשעכשיו השיער שלי צבוע אני מאוד אוהבת צבעים חומים אבל לא מדיי כהים שיראו שיש עלי צבע חום שלא יהיה נוטה לשחור אבל עדין שיהיה עדין מקווה שהבהרתי את עצמי טוב אני יודעת איזה צבע אני מעוניינת אני רואה בתמונות של אנשים צבעים שאני ממש רוצה אבל אני לא יודעת איך להגיע לזה המוכרות במשביר לא ממש עזרו לי והבינו אותי ויצא לי בדיוק מה שפחדתי אני לא רוצה לנסות יותר מדי כי הצבע מאוד פגע לי בשיער אשמח לקבל מענה בהקדם תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי צבע לשיער

הוספת תגובה

• שמן מרוקאי

אילנית
    15/08/2009

שמן מרוקאי יש להם סידרה של קרם תלתלים נהדר ומסכות שמונעות נשירה תנסו מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו