מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שיער יבש...נוי =>16/08/2009
יש לי שיער גלי ומאוד יבש ואני לא יודעת מה לעשות איתו, תמיד אחרי שאני חופפת את ראשי אני לא יודעת איך לסדר אותו כדי שהוא יהיה יפה... אם אני משאירה אותו מפוזר לאחר חצי שעה בערך השיער שלי מתנפח ויש בו הרבה מאוד קשרים, בפעם הראשונה שראיתי שיש קשרים היסתרקתי אבל לאחר שהיסתרקתי השיער שלי יתנפח עוד יותר והוא לא היה נראה טוב... גם אם שמתי קרם על השיער אחרי המקלחת השיער שלי בכל זאת מתנפח והקרם לא כל כך עוזר, הקרם עוזר רק לרבע שעה, כנ"ל גם לגבי שאני מסתרקת אחרי שהשיער שלי יבש.
אחרי שראיתי שכשאני משאירה את השיער שלי מפוזר הוא לא כל כך מסדר, אז החלטתי לאסוף את השיער לקוקו גבוה.. כשאני עושה קוקו גבוה קצוות השיער יפים אבל שאר השיער, החלק העיליון של השיער, נראה לא טוב והוא נפוח ועם הרבה קשרים, אז אני לא יודעת מה לעשות אם אני אסתרק השיער שלי גם יתנפח וגם קצוות השיער שלי לא יראו טוב. אז לפעמים אני הולחת עם קוקו שקר ככה שרואים את החלק היפה של השיער (הקצוות) והחלק הלא יפה אסוף.. זה לא כל כך מתאים לי כי זה ילדותי ואני בת 16... גם אם אני עושה קוקו גבוה השיער שלי נראה טוב אבל גם זה ילדותי, ואני רוצה ללכת עם מפוזר!.. אבל זה לא מסתדר.
כשאני חופפת אני שמה מסכה ומחכה איתה בערך 5 דקות. וזה לא עוזר בכלל, השיער שלי נשאר קשה ויבש.
אני אשמח מאוד אם תייעצו לי מה לעשות עם השיער ואיך ליבש אותו. השיער שלי נראה מאוד מאוד מכוער... אני לא יכולה להיתמודד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה :\
יערי16/08/2009ואי גם לי יש את אותה הבעיה...מקווה שיענו והסתדר =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשיער יבש
אילנית16/08/2009היי הבנתי את הבעיה שלך אחרי מקלחת על שיער לך קחי 2 טיפות שמן מרוקאי המקורי ו2 לחיצות של הקרם תלתלים וביחד תמרחי על השיער ואת יכולה לייבש אם פן ותראי את התוצאה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)