אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדום
    דניאל
    22/08/2009

אני צובעת את שיערי לאדום כבר יותר מחצי שנה ובאמת נהנת מהצבע אבל יש איתו בעיה. האדום ידוע בתור צבע שדוהה אחרי כמה חפיפות וכבר לא נשאר אדום כמו שהיה אחרי הצביעה. הייתי משתמשת במסיכה של לוריאל Elvive Reigniting masque לצבע אדום והיא הייתה עובדת נהדר- שומרת לי על הצבע חי ונהדר בין הצביעות אבל אני כבר לא מוצאת אותה בחנויות ודי מיואשת. הצבע דוהה במהירות.. יש לכם הצעות איך לשמר את הצבע האדום?? איזה תכשירים או מסיכות להשתמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדום

הוספת תגובה

• צבע אדום דניאל

אילנית
    22/08/2009

היי לפני שאת צובעת שימי 2 טיפות שמן מרוקאי המקורי בקערת הצבע תערבבי ותצבעי השמן שומר את הצבע שלא ידהה ונותן לו ים ברק ולגבי המסכה יש את המסכת שיקום מדהימה של שמן המרוקאי על בסיס טיבעי וחמאת שיאה וישקם לך את השיער .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכה לשיער צבוע

ורדה
    23/08/2009

הי,
    גםלי יש שיער צבוע ואני משתמשת במסכת שיער של שוורצקופף מסדרת BC שנקראת
    COLOR SAVE היא שומרת לי על השיער הצבוע והוא לא דוהה.
    קניתי אותה בכפר סבא אצל בחור בחנות למוצרי שיער מקצועיים שייעץ לי לקנות אותה, זה היה לפני כשנה ומאז אני משתמשת בה, בכלל הבחור בחנות מקצוען אמיתי הוא התאים לי צבע בדיוק כמו שרציתי ואפילו נתן לי תכשיר שיער למניעת נשירה שממש עזר לי, מאז אני וחברות שלי הולכות רק אליו לייעוץ ולקניית מוצרי שיער, כל ייעוץ שלו בול.

ורדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו