ממש עזרהה- שיער מתולתל ובעייתי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש עזרהה- שיער מתולתל ובעייתי...
    יעל
    05/09/2007

יש לי שיער גלי-מתולתל. קשה לי להסתדר איתו. אני תמיד ממלא את השיער בקרם אבל ממש מלא קרם, פשוט מפוצצת את השיער בקרם משו כמו 10 לחיצות על כל הראש.
    אני כל הזמן אוספת אותו או עושה חצי קוקו יותר מזה אני לא מפזרת. הייתי מאוד רוצה לפזר אבל זה קצת בעייתי.... הוא נפוח, מאוד נפוח (אני חושבת)....
    ההורים שלי אומרים שיש לי שיער יפה דוקא ואני גם חושבת ככה, אבל שאני מסתכלת במראה ומנסה לעשות פזור אני ישר מתחילה לבכות כי אני לא מצליחה, אני לא אוהבת מה שאני רואה במראה, אני חושבת שאולי התספורת לא מתאימה לי- יש לי שיער בגובה הכתפיים והקצוות שלו בגובה אחיד(מה ששמעתי שלא מתאים לתלתלים) אני ממש רוצה להסתפר ושאני יוכל לפזר את השיער.
    אני רוצה כמה עצות ממכם:
    1. איזה תספורת לעשות, כלומר איך לבקש שיספרו אותי האם כדאי לי לעשות דילול על איזה גובה שיער לא להסכים ( אני חושבת שיותר קצר מזה זה יהיה נורא!).
    2. איך לסדר את השיער כלומר מהי כמות הקרם המתאימה לי איך לפזר את הקרם בשיר בקיצור איך לסדר ומה הכי נכון לעשות.
    3. איזה תסרוקות ותספורות מתאימות לי? פזור? קוקו גבוה? חצי קוקו? דירוג? פוני? מה?
    4. אני חושבת שדירוג השיער יעזור לי.. מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי משהו

יעל
    05/09/2007

יש לי שיער מתולתל קצת, כלומר תלתלים פתוחים.....ולא מכווצים כל כך ואחידים בכל השיער...
    יש לי מאחורה תלתלים פחות פתוחים ומקדימה כן פתוחים...
    קיצור תעזרו לי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

זאב לוין
    08/09/2007

1 אני ממליץ על החלקה קלה להורדת הנפח.
    בלי תמונה קשה לי להמליץ לך על תספורת.
    2 כשמספרים את סוג השיער שלך אסור לדרג ולדלל את השיער כיוון שזה מגדיל את הנפח.
    3 לגבי קרם עיצוב את צריכה לשים לפי הכמות הרצויה בשבילך ולפי סוג השיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

תמי
    05/09/2007

זה נשמע שיש לך שיער בדיוק כמו שלי- נפוח, גלי מתולתל ולא מסתדר..
    אני גם משתמשת בקרם אבל פחות. אני מרטיבה את השיער, מסתרקת ואז מחלקת את השיער לשני חלקים ואז לוקחת קרם (בסביבות 2 או 3 לחיצות לחצי) וכאילו מסרקת את השיער עם הידיים ואז מתלתלת אותו ואז כשהוא מתייבש הוא נהיה פחות נפוח מבדרך כלל ויש לו צורה מאוד יפה.
    מקווה שעזרתי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי עוד עצות? בבקשה......=(

יעל
    06/09/2007

תודה ליובל על התגובה וההתיחחסות אבל אשמח מאוד אם תעזרו ותענו לי על השאלות ששאלתי....מחכה לתגובתיכם....ביי בינתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו