2006- שיער מושלם. 2007- ההפך הגמור!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2006- שיער מושלם. 2007- ההפך הגמור!
    ספיר ב.
    06/09/2007

בשנת 2006 היה לי שיער מושלם... רק לשים קרם בלילה והכל יפה בבוקר שלמחרת.. כולם שיבחו אותי והרגשתי שיש לי שיער מושלם, בדרך כלל הסתפרתי מדורג עם שפיצים (בקצוות) ופוני לצד...
    בחורף עברתי לקנדה, קניתי את אותו הקרם פה וניסיתי להשתמש אבל לא עבד... כנראה בגלל המזג אוויר. ומאז השיער שלי הוא פשוט אסון על הראש. הסתפרתי פה בחודש מרץ והייתי כל כך לא מרוצה.. כאילו הספרית לא מכירה את המושג "מדורג+שפיצים+פוני"... זה היה נוראי ומאז ניסיתי לספר את עצמי אבל נכנעתי כי פחדתי.. לאחרונה התחלתי להשתמש במחליק שיער וזה לגמרי הרס לי את השיער..
    אני לא יודעת מה לעשות, אני מיואשת... עצות? בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה.. אני צריכה עזרה!

ספיר ב.
    08/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספיר

זאב לוין
    08/09/2007

אני ממליץ להגיע למעצבי שיער בחו"ל עם תמונה להמחשה כדי שיבינו על מה את מדברת. אני ממליץ לפני שאתה משתמשת במחליק לשים סרום הגנה מפני החום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו