יאוש מהצבע בשיער! מעבר מבלונד לחום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאוש מהצבע בשיער! מעבר מבלונד לחום.
    שרון
    27/03/2007

היי רונן,

שיערי צבוע בגוונים בלונדיניים (בהירים מדי לטעמי) ושיערי הטבעי הוא חום -חום בהיר הייתי מעוניית להכהות את השיער טיפה כלומר להיפטר מהצהוב לטובת גוון בהיר שנראה עדין וטבעי אך עדיין לא להגיע לחום כהה..

האם אוכל לעשות זאת מבלי שאחרי מס' חפיפות ייצא לי גוון אדום\כתום בשיער כפי שאמר לי הספר לי ? לטענתו מאחר והשתמשו אצלי בחומרי הבהרה מיד אחרי 2-3 חפיפות יהיה לי צבע אדמם בשיער שמיותר לציין שאינני רוצה!

מצד שני אני רואה המון בלונדיניות שעוברות לחום והכל עובר בשלום... אז במה שונה השיער שלהן משלי?

אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי כי אני כבר על סף ייאוש.:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יאוש מהצבע בשיער! מעבר מבלונד לחום.

רונן פלג
    27/03/2007

במידה והגוונים לא בהירים מאוד (צהבהבים/לבנבנים)ניתן לעשות צבע נטול אמוניה שהוא יותר יציב
    במידה וכן צריך לבצע פעולת פיגמנטציה(חיזוק פיגמנטים)
    בגדול יש פיתרון להכל!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רונן...

שרון
    27/03/2007

קבעתי תור אצל ז'קלין ליכטנשטיין אתה ממליץ עלייהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

רונן פלג
    28/03/2007

מעולה!!!ותמסרי לה דש חמה ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו