עזררההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזררההה
    מעיין
    13/09/2009

היי.. לפני כשנתיים או יותר עשיתיי מלא פנים והשיער היה חלק גם בלי פן שהגעתי לכיתה לח' הוא התחיל להתנפח ולהיות ללא צורה אז הסתפרתי קארה והשיער הפך להיות שומני בכל השיער אז השתמשתי בשמפו לשיער שומני וזה עזר הוא כבר לא שומני והפסקתי אם הקרמים והפנים כי אין לי שיער מקורזל ותלתלים סבוכים לכן אני חושבת שאני לא צריכה פנים וזה סתם הורס שאלתי היא : אם הפסקתי אם חומרים כיימים ופנים יכול להיות שהשיער יארך והוא יהיה נפוח וממש יבש? כרגע הוא עד אמצע הגב בערך קצת יותר קצר מזה ואני ממש שונאת שיער נפוח ושיער והייתי מוכנה לעשות קארה כדי שיגדל יפה לא יבש שרוף ונפוח ואני לא רוצה להגיע למצב עוד פעם של לעשות קארה כי זה ממש לא מחמיא לי סליחה על החפירה ותודה מראש על התשובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזררההה

הוספת תגובה

• תענווווו

מעיין
    14/09/2009

למה אתם לא עוניםםם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעיין

זאב לוין
    15/09/2009

את לא חייבת להסתפר קארה אלא עלייך להקפיד להשתמש בשמפו ומסכה לשיער יבש מומלץ של סדרת sp של וולה ולגזור קצוות אחד ל 3-4 חודשים והתוצאות ידברו בעד עצמם.והכי חשוב להתאזר בסבלנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מעיין
    15/09/2009

תודה רבה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו