מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוםא.א.16/09/2009
עד לא מזמן השתמשתי בסרום זרעי פשתן לשיער, והיום אני רוצה לעשות שינוי רק שאני לא יודעת מה יתאים לי יותר לכן הייתי רוצה לקבל מכם המלצה לסרום טוב. יש לי פסים לבלונדיים (עם הבהרה) ולא מזמן התחילה גם נשירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.א
אנג'לה טטרו17/09/2009אני ממליצה לך ספרקלר ,ספריי שיין של שוורצקוף .לנשירה עדיף יעוץ ממעצב השיער שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.א
קורן אריכא21/09/2009אני ממליץ על הסופר סקיני של פול מיטשל מעולה ובנוסף להשתמש בשמפו של שוורצקוף לנשירה ובמקביל להשתמש בסרום לנשירה טיפול של 3 חודשיים לאחר מכן תרגישי שיפור משמעותי בירידת הנשירה ושיערך יהיה מדהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום
א.א.21/09/2009הסופר סקיני, סליחה על בורות שלי, אבל אפשר רק בכמה מילים לתאר לי מה זה זה, איך משתמשים בו ואיפה ניתן להשיג אותו?וכשכתבת לי סרום לנשירה, הכוונה הייתה שלא משנה של איזה חברה? ומה התדירות שימוש בו ועל איזה שיער לשים לח, או יבש?
כדי שאני לא אחזור על השאלה זאת בעתיד לאחר שאטפל בנשירה,, כדי שהשיער שלי ישער תמיד מבריק וחי באיזה סרום (רכיבים שלו) מומלץ להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום
קורן אריכא21/09/2009את יכולה לחפש באינטרנט על המוצרים ולגבי הסרום צזה כמו טיפות סילקון לקצוות מפוצלים ליצור ברק ורכות ,וכן יש משמעות לאיזה חברות את משתמשתואני ממליץ על שוורצקוף אוו וולה בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן מרוקאי המקורי
אילנית21/09/2009היי אם את לא מכירה תנסי את השמן המרוקאי הוא שומר על השערה ומחזק ונותן ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום מומלץ מאת סולו שיווק
סולו 5126/09/2009מאד קשה להתאים סרום לשיער מבלי לראות אותו. אבל אם השיער שלך עבה יבש צבוע מומלץ בסרום סמיך שניספג בשיער ונמפה אותו בשיכבת מגן של אובליפיחה ,
אם השיער דק ויבש מומלץ סרום פחות סמיך גם עם אובליפיחה,
תכנסי לאתר שלי יש 2 סוגים של סרומים שאת יכולה להשתמש
כמו כן נוכל לשלוח לך דוגמיות חינם רק עם עלות המשלוח.
אם את גרה באזור השרון תוכלי גם להכנס לחנות שלנו בחנקין 5 ברעננה ולהתנסות בסירומים ולקבל יעוץ ללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)