מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר לצבוע לבלונד.?ליטל17/09/2009
שלום.
יש לי שאלה .
צבע השיער שלי הוא שחור וחשוב לציין שצבעתי אותו לפני חודש וקצת..
והחלום שלי תמיד היה לצבוע את השיער לחום ופסים בלונדינים אבל מכיוון שחששתי מלכתחילה כי גוון העור שלי הוא שחום.
והחלום שלי לצבוע לחום בלונד .
האם יש אפשרות להגיע לזה???...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
קורן אריכא21/09/2009בשום פנים ואופן לא לצבוע כאשר הרקע הוא שחור אין מצב להגיע לגוון של בלונד וכמובן לא לנסות בבית אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את שיערך לקבלת החלטה נכונה ומקצועית לגבי בלונד אין מצב שאת תגיע מכיון ששיערך צבוע בשחור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אבל אשמח אם תענה על עוד שאלות
ליטל22/09/2009אני מבינה ויודעת שאין ביכולתי כרגע להגיע לגוון של בלונד.
אבל השאלה שלי היא כזאת.
האם בעתיד כשהשיער שלי יתבהר ויהפוך לטבעי שלי פחות או יותר תהיה אפשרות להגיע לגוונים של חום וגוונים של בלונד?
ועוד שאלה אשמח אם תענה לי עלייה.
אם יש לי גוון כהה בפנים יכול להתאים לי צבע בהיר כמו חום או בלונד??
כי איני רוצה להישאר עם השחור עוד!!
מרגישה שמספיק נמאס השחור!!..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת :)
ליטל22/09/2009אחרי שאני חופפת השיער שלי מתייבש לאחר זמן מה והוא נראה ממש נפוח ולא מטופח .
קניתי סרום של ELVIVE והוא ממש לא עוזר.
אשמח לקבל תשובה...
חשוב לציין שהשיער שלי גלי אבל מתנפח לאחר חפיפות.
ובנוסף דירגתי אותו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
ליטל22/09/2009מצטערת שאני חופרת :)
חשוב לציין שצבעתי את שיערי אולי 4 פעמים בחיים שלי לצבע שחור.
ובעתיד הקרוב אני רוצה להגיע לגוון של בהיר..
השיער יהרס לי מהצביעות הללו?
השיער שלי בריא מאוד ולא יבש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
קורן אריכא22/09/2009אני ממילץ להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל ובנוסף סרום של פול מיטשל סופר סקיני ובמקביל להשתמש במסכה לשיער יבש של שוורצקוף ווהשיער יראה מצויין לכל אורך היום ובעל מראה בריא מבריק ומלא ברק .בהצלחה [את יכולה לקבל מידע באינטרנט על המוצרים ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
קורן אריכא22/09/2009את יכולה להוסיף תמונה בפורום ואני ישמח לענות על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיייי
ליטל22/09/2009יש אפשרות לשלוח לאימייל שלך??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)