בעיה קשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה.
    מישל דהן
    18/09/2009

מגיל צעיר מאוד אני סובלת מהשיער שלי.
    יש לי שיער גלי- עד מתולתל. אחרי חפיפה, וסירוק השיער הרטוב .. אם אני לא משתמשת בכמות גדולה של קרם לחות, השיער מתנפח מאוד ונראה מזעזע.. אבל גם עם כמות גדולה של קרם לחות השיער נהיה מאוד תלתלי ומעט נפוח- והבעיה שלי היא שאני לא אוהבת אותי עם שיער מתולתל ובטח שלא נפוח בצורה כזו.
    אני נוהגת לשתמש בגלייז של אינדולה שגורם לשיער להראות רטוב ומעצוב אבל לאחר כמה שע' קצרות, המראה התלתלי המעוצב נשאר אבל השיער שמתחת לשכבה של הגלייז מתנפח, ושוב נוצר מראה לא טוב [למרות שאני נוהגת למרוח את הגלייז על כל שערה ושערה].
    עשיתי בחיי לפחות 3 פעמים דילול אצל ספרים טובים הדילול מחזיק בדיוק חודש ושוב השיער חוזר לקדמותו.
    כל פעם שאני עם פן/ החלקה [במקרים מיוחדים] אני מרגישה הכי יפה בעולם, וזה מעניק לי הרבה ביטחון.. אבל בלי, אני מרגישה מכוערת ואני חסרת ביטחון לחלוטין. אני באמת זקוקה למושיע שיעניק לי תספורת או לפחות טיפים, שיגרמו לשיער שלי להיות שיער חלומותיי.
    השאלה שלי היא איך אני יכולה לגרום לשיער שלי להיות שיער גלי עד חלק וללא נפח כלל.
    לגבי החלקות ודברים כימיים למיניהם, אני נגד זה ואני לא מעוניינת בהם. לגבי תספורות/ דילולים מיוחדים - אני הכי בעד וזה הסיכוי האחרון שלי.
    בכבוד רב, מישל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה.

הוספת תגובה

• מבינה

יעל
    18/09/2009

אני מזה מבינה אותך באמת השיער גורם לתחושה רעה או טובה של ביטחון לי אין תלתלים יש לי שיער חלק ומלא ברק אבל אני מציעה לך לחיות אם מה שיש זה השיער הטבעי שלך אין מה לעשות אל תעשי כל מיני דברים שתתחרטי עלהם אכרכך עצה שלי אבל לשיקול דעתך תעשי מה שאת רוצה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אני עשיתי

חן
    20/09/2009

היי... אני שנים השתמשתי בקרמים לשיער, ולי אישית זה הרס את השיער. לי יש שיער מתולתל שלא ארך בגלל הקרמים, היה יבש ועשיר בנשירה עד שהקשבתי לעצה מחברה שלי.

אני משתמשת רק במרכך לשיער ואני חופפת בשמפו פעם בשבועיים בערך. לאחר שאני מרטיבה את השיער ושמה מרכך ואז שוטפת, אני לוקחת מעט מרכך ומפזרת בשיער (אבל לא בכמות גדולה) רצוי לפזר על החלק שחשוף לשמש ולא לפזר בקרקפת.
    אני יכולה להרטיב את השיער כל יום, או לאחר כמה ימים והוא עדיין נשאר במצב טוב.
    אני מייבשת את השיער עם מגבת בלבד, מגלגלת את המגבת בשיער ומשאירה לכמה דקות וזהו.

לפעמים שאני לא מרטיבה את השיער כל יום, אני משתמשת במרכך קצת למנוע שוונצים (כמובן עם מים גם).
    אני לא מסתרקת (אולי פעם בכל חצי שנה), בשביל זה יש לי את האצבעות, הן עושות עבודה מעולה.
    כמובן שאם את מסתרקת רק כשהשיער רטוב.
    אני משתמשת במסכה לשיער מידי פעם כי זה מרכך את השיער ונותן ברק (אך לי אישית זה גם מפצל את השיער והתלתל נראה פרום בגלל זה אני משתמשת מידי פעם).
    אני נוטה להרטיב את השיער בבוקר, הוא תמיד נראה שונה אם אני מרטיבה אותו ביום או בלילה.
    נוסף לזה אני גם מרטיבה את השיער הפוך, שהראש כלפי מטה (כך השיער שלי נפוח יותר באזור הקרקפת).
    אני גם מחליפה בין 2 מרכך כל חצי שנה (אחד שהוא טוב לי לקיץ ואחד שהוא טוב לי לחורף).

אך אני רוצה לציין משהו, אחרי חפיפה יום ביומו בשבוע הראשון השיער שלי היה נראה נורא, בשבוע השני הוא היה סביר, בשבוע השלישי כאילו לא הייתה בעיה ולא נבראתה.

את יכולה לנסות אולי גם לך זה יעבוד, לי זה עבד פלאים.
    הכי קל לברוח להחלקות ולפנ-ים וכו', אבל את שוכחת שלטווח הארוך זה הורס את השיער, במיוחד לשיער שהוא גלי עד מתולתל.
    מקווה שתסתדרי, שנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

יעל
    21/09/2009

את מזה צודקת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישל

קורן אריכא
    21/09/2009

אני ממליץ להשתמש בגלייז ומוס של פול מיטשל לשיערך על מנת לתת לו מראה מסודר לכל אורך היון ואני הייתי ממש שמח אם היית מגיעה אליי למספרה על מנת שנוכל לאבחן את שיערך ולתת מענה בצורה הטובה ביותר.אני ממלית כן לעשות דילול אחת ל 3 חודשיים או אולי פתיחת תלתלים על מנת לתת לומראה יותר רק ולהוריד את הנפח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משו קטן ..

מישל דהן
    21/09/2009

תודה על העצה :)
    ןמשהו קטן להוסיף- המטרה שלי היא שהשיער ישאף כמה שיותר לשיער גלי עד חלק, ובמציאות השיער שלי שואף יותר לתלתלים, ואני לא אוהבת תלתלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו