תעני בקשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעני בקשה..
    דניאל
    22/09/2009

הטבעי שלי זה חום בהיר.
    ניסיתי להגיע לבלונד בבית מצאתי שפורפרת של בלונד-זהב ועשיתי עם חמצן ויצא לי ג'ינג'י כתום ממש ... נבהלתי ועדיין רציתי בלונד אז אותו רגע מצאתי בלונדר ועשיתי בשיער ולא ידעתי שבלונדר משפיע כל כך מהר ונבהלתי מהצבע הצהוב שעשה לי בתחילת הראש הפסקתי את השימוש רצתי לסופר פארם קניתי צבע חום ועשיתי יצא לי צבע נחמד וככל שהזמן עבר הצבע החום (שנראה לי שהיה שטיפה) ירד ויצא הבלונד שהיה לי מתחת ועכשיו יש לי צבע מאוד מיוחד שאין מישהי שלא מחמיאה לי חום זהב שיש קטעים בלונדיניים כאלה.. אני עדיין רוצה בלונד רוצה להגיע לצבע הזה לבד בבית ואני רוצה לשאול איך אני מגיעה אליו? דרך אגב בפורים קניתי שטיפה בלונדינית ולא יצא לי אפילו טיפת בלונד.. זה בכלל לא שינה לי כלום נשאר אותו דבר... עכשיו אני רוצה לעשות עם שטיפה ופוחדת שיצא לי איזה צבע מלחיץ.. אז במה להשתמש בשביל לצבוע? איזה ערכה? תודהה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעני בקשה..

הוספת תגובה

• דניאל

זאב לוין
    23/09/2009

כדי לעשות צבעים צריך לדעת המון פרמטרים מסביב ואני ממליץ לך בחום לא לעשות את זה בבית אלא אצל מעצבי שיער מקצועיים כדי שלא תיגרמי נזקים בלתי הפיכים לשיערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו