מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קניית מכשיר ליישור/החלקת השיעררוקר10/09/2007
שלום,
אני מעוניין לקנות את אותו המכשיר שנראה בצורת מלקחיים - נראה לי קוראים לזה באנגלית GHD והסיבה שהתלהבתי ממנו כל כך היא שהוא מיישר את השיער (ככל הנראה) יותר בקלות מפן והוא יחסית נפוץ בשימוש ביתי אצל בני נוער (לפחות זה מה שאני ראיתי בחו''ל).
רציתי לקבל המלצה על איזה דגם של המכשיר המומחים פה ממליצים לקנות
ומה נחשב מחיר סביר למכשיר הזה ומהיכן ניתן לקנותו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א'
רונן פלג12/09/2007GHD זהו שם החברה שמייצרת טוסטר והיא נחשבת לחברה מעולה
*חיפוש קצר ב ZAP ייתן לך את התשובות על המחיר רק אל תשכחי שזול מדי עלול לצאת יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק
אלעד15/09/2007קימעת כול המחליקים טובים זה מתחל מ 180 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שווה בכלל?
טל19/09/2007התוצאות הן כמו פן??
ואיזה דגם וחברה כדאי לקנות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות ברשתוכם..
רוקר19/09/2007איזו חברה/דגם הכי מומלץ? ומאיפה באיזור ת''א אפשר לקנות? שמעתי על החברות Moser GHD ו ISO שהן נחשבות לטובות . אני ממש מתלבט מה לקנות כי אני לא מבין בכלל בתחום הזה. בתור מעצבי שיער, אשמח לקרא מאיזו חברה אתם ממליצים לקנות את המחליק(כמובן שאשמח לשמוע על יצרניות טובות יותר ...אם יש כאלו....אני מעדיף לקנות מכשיר כמה שיותר יעיל)
כמה זמן נמשכת ההשפעה של המכשיר הזה על השיער?
האם אפשר לישון עם השיער לאחר היישור בלי שתהיה השפעה שלילית כלשהי בבוקר שלאחר מכן ?
עד היום הייתי נוהג להשתמש כל יום בקרם לחות על השיער שלי(שעבר החלקה אתיופית מלפני חצי שנה בערך). הבעיה היא שאם אני נחשף בחוץ לשמש במשך זמן מסויים, ההשפעה של הקרם מתחילה להיעלם והשיער נעשה גלי יותר ומפוצל יותר...
האם חשיפה לשמש תשפיע לרעה על שיער שעבר יישור במחליק הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)