קניית מכשיר ליישור/החלקת השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית מכשיר ליישור/החלקת השיער
    רוקר
    10/09/2007

שלום,
    אני מעוניין לקנות את אותו המכשיר שנראה בצורת מלקחיים - נראה לי קוראים לזה באנגלית GHD והסיבה שהתלהבתי ממנו כל כך היא שהוא מיישר את השיער (ככל הנראה) יותר בקלות מפן והוא יחסית נפוץ בשימוש ביתי אצל בני נוער (לפחות זה מה שאני ראיתי בחו''ל).
    רציתי לקבל המלצה על איזה דגם של המכשיר המומחים פה ממליצים לקנות
    ומה נחשב מחיר סביר למכשיר הזה ומהיכן ניתן לקנותו.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• א'

רונן פלג
    12/09/2007

GHD זהו שם החברה שמייצרת טוסטר והיא נחשבת לחברה מעולה
    *חיפוש קצר ב ZAP ייתן לך את התשובות על המחיר רק אל תשכחי שזול מדי עלול לצאת יקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחליק

אלעד
    15/09/2007

קימעת כול המחליקים טובים זה מתחל מ 180 ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה שווה בכלל?

טל
    19/09/2007

התוצאות הן כמו פן??
    ואיזה דגם וחברה כדאי לקנות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות ברשתוכם..

רוקר
    19/09/2007

איזו חברה/דגם הכי מומלץ? ומאיפה באיזור ת''א אפשר לקנות? שמעתי על החברות Moser GHD ו ISO שהן נחשבות לטובות . אני ממש מתלבט מה לקנות כי אני לא מבין בכלל בתחום הזה. בתור מעצבי שיער, אשמח לקרא מאיזו חברה אתם ממליצים לקנות את המחליק(כמובן שאשמח לשמוע על יצרניות טובות יותר ...אם יש כאלו....אני מעדיף לקנות מכשיר כמה שיותר יעיל)

כמה זמן נמשכת ההשפעה של המכשיר הזה על השיער?
    האם אפשר לישון עם השיער לאחר היישור בלי שתהיה השפעה שלילית כלשהי בבוקר שלאחר מכן ?

עד היום הייתי נוהג להשתמש כל יום בקרם לחות על השיער שלי(שעבר החלקה אתיופית מלפני חצי שנה בערך). הבעיה היא שאם אני נחשף בחוץ לשמש במשך זמן מסויים, ההשפעה של הקרם מתחילה להיעלם והשיער נעשה גלי יותר ומפוצל יותר...
    האם חשיפה לשמש תשפיע לרעה על שיער שעבר יישור במחליק הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו