מיואשת מספרים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מספרים...
    אירית
    28/03/2007

היי רונן...
    הבעיה שלי היא כזו:צבע השיער הטיבעי שלי הוא חום בינוני ואני צובעת את השיער שלי כבר כמעט 7 שנים לשטני ומידי פעם מגוונת בין בלונד בינוני של מס7 לבין מס 8.. כמה שנים אחרונות השיער שלי התחיל לדהות אחרי צביעה ולקבל "ירקת וצהבת בשיער" כמו שהספר אמר לי, ועכשיו לא משנה במה אני צובעת ממשפחת הצבעים של השטנים זה בסופו של דבר מגיע לירקת הזאת מה שבעבר לא היה, המליצו לי להשתמש בגוון טיפה אדמדם כדי לשבור את הירקת במס 8.04 ולאחר מכן לצבוע ב8.32 בצבעים של אינדולה, מה דעתך, האם זה יכול לעזור לי להיפטר מהירקת אם לא מה כן??כל ספר שהלכתי אליו אפילו במספרות הטובות ביותר לא הצליחו לעזור לי בבעיה..מה אתה ממליץ לי לעשות...?
    בבקשה תעזור לי..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מספרים...

הוספת תגובה

• אירית

רונן פלג
    29/03/2007

באופן עקרוני את השורש צובעים בצבע רגיל ואילו את הקצוות בצבע ללא אמוניה באותו הגוון שנצבע השורש מעבר לכך חסרים לי פרטים נוספים על מנת שאוכל לעזור לך להגיע לתוצאה מושלמת שאותם אוכל להשלים רק לאחר בדיקה על "חי" של שיערך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרונן...

אירית
    29/03/2007

מה ז"א צבע ללא אמוניה..? איך אני יכולה לעשות את זה עם צבע ביתי...זה אפשרי..?
    ואיפה אתה נמצע כדי שאוכל לבוא אליך...?
    תודה על העצה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירית

רונן פלג
    29/03/2007

יש לך טלפון בכותרת מתחת לתמונה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו