קרמים לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרמים לשיער
    אירית
    28/09/2009

שלום. יש לי שיער מתולתל, נוטה ליובש, אבל לא באופן רציני. אני משקיעה במסיכות יקרות, אבל משתמשת בקרם לחות זול שמוכרים בסופר פארם כי אני מאוד מרוצה מהעיצוב שלו. לפני כמה ימים הייתי במספרה והספר אמר לי שהקרמים הזולים גורמים נזק ומייבשים את השיער בטווח הארוך. אם זה נכון לא אכפת לי לקנות חומר יקר, כי השיער שלי ממש חשוב לי, אבל חבל לי להפסיק להשתמש בחומר שמעצב לי כל כך טוב את השיער. האם יש אמת במה שהספר אמר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרמים לשיער

הוספת תגובה

• ישלי תשובה בשבילך

יעל
    28/09/2009

הספר צודק מאוד לפני כשנה וחצי השתמשתי בנטורל פורמולה והוא עולה רק 18 שקל השתמשתי בו איזה שנתיים רצוף אחרי שנתיים מה השהיה לי על השיער זה ג'יפפפפה ובלי הגזמה נפוח יבש חסר צורה וחיים , היום למזלי הסתפרתי והוא יותר בריא אם ברק ועכשיו כל מה שאני מתכוונת לקנות אני מתייעצת ושוקלת 10 פעמים כי גם לי השיער חשוב מאוווד מקווה שעזרתי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין

אנג'לה טטרו
    29/09/2009

יש אפשרות שקרם הלחות שלך אכן מייבש את השיער שלך לכן קיראי את המרכיבים שמצויים בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרמים לשיער- המשך

אירית
    29/09/2009

הבעייה היא שצריך דוקטורט בכימיה להבין מה כתוב על תוויות התכשירים. הבנתי שהמוצר צריך להיות על בסיס מים ולא אלכוהול, אבל יש בו את שניהם- כמו בכל מוצר. איזה מרכיבים אמורים ליידע אותי אם זה מוצר בריא או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו