שיער שלא אורך כבר 3 שנים!! עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שלא אורך כבר 3 שנים!! עזרה
    ג'ניפר
    30/09/2009

שלום לכם
    פעם השיער שלי היה ממש ממש ארוך ובריא.. כשהייתי קטנה..הסתפרתי ואז אח"כ התחלתי צביעות הבהרות גיהוצים בקיצור הרסתי אותו טוטאלית!!
    ולפני בערך 3 שנים החלטתי להשתדל כמה שפחות לגעת בו.. צבעתי כמה פעמים ואז הפסקתי לגמריי.. עכשיו אני רואה שפשוט במשך 3 שנים הוא לא אורך! אני רואה שורש כי הריי אני לא צובעת הרבה זמן, אבל האורך פשוט לא זז!!
    התחלתי להשתמש בשמפו של גליס לקצוות מפוצלים ומסיכה אתמול אבל אני מפקפקת בזה כי פשוט כלום לא עוזר לי..
    ואני לא יכולה לגזור קצוות במספרה כי הם ממש יקצרו לי וגם ככה הוא קצר ולא אורך כבר שנים :(

השאלות שלי זה..
    א. איך יכול להיות שאני רואה כל חודש שורש אבל השיער לא אורך נשאר במקום כבר 3 שנים?
    ב. אני יכולה לגזור לעצמי קצוות בבית? אם כן, אז איך בדיוק?
    ג. אם אני לא אגזור קצוות יש סיכוי שהשיער יצמח בכל זאת? כי הרבה חברות שלי עושות ככה והוא כן צומח להן..
    ד. ואחרונה.. מה אתה ממליץ לי לעשות עם השיער כדיי שיתחיל להתארך?

בבקשה תענה לי בפירוט כי נמאס לי כבר אין לי למי לפנות ואני ממש מיואשת! :-[

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה עדיין לתשובה .. :)

יסמין
    07/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ????

ג'ניפר
    11/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליסמין

קורן אריכא
    11/10/2009

אני ממליץ להמשיך עם החומרים שאת משתמשץ על מנת לתת לשיער רכות ,ברק,והזנה ,בכל מקרה אני ממליץ להסתפר קצוות וכאשר את הולכת למספרה פשוט להגיד במפורש לספר שאינך מעונינת להוריד הרבה מן האורך אלה רק לרענן את התספורת ולהוריד ממש מעט מהשיער ,בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להתארכות השיער....

שחר
    01/03/2011

וולקאם טו דה קלאב!!! השיער שלי לא אורך כבר 9 שנים בדיוק, ומתקצר משנה לשנה וזה עוד ללא צבע מעולם, שאלתי מעצבי שיער רופאים, והתשובה היחידה שקבלתי שיש סוגי שיער שמפסקים לצמוח ונשברים מהקצוות שלהם, למרות שאני גוזרת כל כמה חודשים קצוות זה רק מתקצר ומתקצר, אם תקבלי טיפול לבעיה אשמח לדעת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער שלא אורך כבר 3 שנים!! עזרה - תגובה

אנג'לה טטרו
    03/03/2011

שלום ג'ניפר
    מה שאת מתארת היא בעיה של הרבה מאוד נשים
    תראי קודם כול את צריכה למצוא ספר שאת יכולה לסמוך עליו שיספר אותך
    כול עוד הקצוות שלך יהיה במצב כזה את לא תרגישי שהשיער שלך אורך
    שהקצוות מפוצלים אז השיער מתפצל השורש אורך אבל את לא תרגשי כי הוא מתפצל ונשבר בקצוות
    ורציו מאוד שתתיעצי אם מעצב שיער ותיקני לך מסכה טיפולית וגם איזה סיליקון איכותי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו