מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לכל עזרה וייעוץ מקצועי...דנית10/10/2009
שלום רב, תמיד סבלתי משיער דליל ולפני כשנתיים התחלתי לעשות תוספות שיער
(שיער טבעי 100%) והשיער נראה יפה מאוד ומלא.
לפני כחצי שנה עשה לי ספר החלקה ברזילאית, בלי ליגוע בחיבורים של ההלחמות.
התוספות שיער שלי זה בהלחמות.
ואני משתמשת בשמפו המיוחד של ההחלקה הברזילאית.
רציתי לשאול:
1. האם השמפו להחלקה הברזיאלית באמת עוזר להחלקה? כי הוא עולה 100 ש"ח.
2. איך אני יכולה לשמור על ההלחמות/התוספות? כי אני עושה לעצמי הרבה פנים ובייביליס עם מחליק קרמי.
3. האם שמן מרוקאי טוב? מתי לשים אותו? על שיער רטוב/יבש? על כל השיער? הוא לא יפיל לי את ההלחמות?
4. תמליצו לי על עוד דברים אם יש לכם רעיונות - אך אל תשכחו שאני עם הלחמות שיער והחלקה ברזילאית.
תודה רבה על עזרתכם!!! דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית
זאב לוין11/10/2009במישדה וביצעת החלקה ברזילאית עליך להמשיך בשמפו המיוחד של ההחלקה כדי שישמור על התוצאה לאורך זמן יותר וזה לא פוגע בהלחמות.
כשאת עושה מחליק תשתדלי לא לגעת בחיבורים של ההלחמות
שמן מרוקאי הוא טוב אבל אני לא חושב שאת צריכה אותו לאחר החלקה ברזלאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על עזרתך...
דנית11/10/2009אך האם אתה ממליץ להשתמש במסיכה? או איך הכי טוב לשמור על ההחלקה ועל ההלחמות?
תודה רבה, דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי- תודה..ושאלה נוספת
דנית11/10/2009האם אתה מעצב שיער?
המסיכה, שהמלצת לי עליה, לא תהרוס לי את ההלחמות/החיבורים (תוספות שיער)?
תודה על עזרתך, דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)