מבולבלת מכל ההחלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת מכל ההחלקות
    תמי
    12/10/2009

הי .לפני שעה עשיתי החלקה ברזילאית- ננו קראטין. השיער לא היה ממש חלק. אך בהשוואה למה שהיה לפני הייתי די מרוצה. ההלקה החזיקה מעממד חצי שנה. כרגע אני מעטוניינת לעשות שוב. אך בדקתי באינטרנט וישנה אזהרה של משרד הבריאות שמתריאה שההחלקה מסרטנת. 1. האם כשעושים את ההחלקה ,נגיד, פעם בשנה זה עדייןמסוכן? 2. שמעתי על החלקה ברזילאית קוקו שוקו. האם זה על אותו עיקרון? 3. שמעתי על החלקה של שוורצקופ בשם " סטרייט סטיילינג גלאט". האם היא מומלצת? ( חשוב לי לציין ששערי יבש ובלי צורה).
    אשמח בכלל לקבל המלצה לגבי החלקת שיער ושלא תהיה יקרה כמו היפנית.
    תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת מכל ההחלקות

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

תמי
    17/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקות

אלי סולומון
    26/11/2009

אני ממליץ בכלל לא לעשות שום החלקה
    לגבי החלקה ברזילאית יש הזהרה באמת צריך לשים לב- מכוון שיש חומר שניקרא פורמלין שהוא מסוכן בריכוז גבוה.

ההחלקה של שוורצופ היא החלקה ותיקה בשוק הרבה מספרות משתמשות בה- אבל צריך לחדש אותה כל כמה זמן- תלוי בשיער ובצמיחה

לפני שאת רצה לעשות החלקות תנסי להשתמש בחומרים לשיקום שיער לגבי היובש.

ותמיד כדאי להתיעץ אם מעצבי שיער רצינים כדי שיאבחנו את סוג השיער שלך

רצוי להמתין שנה לפחות בין החלקה להחלקה למנוע נזקים

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו