מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשהההה עזרה:]ספיררר12/10/2009
כבר 4 שנים בערך אני משתמשת בפאאנים ולפני שבוע קניתי מחליק מהדוכנים של הקניון
מי שמכרה לי אמרה לי באופן מפורש שהמחליק לא שורף את השיער ונתנה לי דוגמא , היא שמה צמר גפן איפה ששמים את השיער ( במקום להשים שיער שמה צמר גפן) הטמפ' היתה על 210 ..
והצמר גפן לא נשרף
יש דבר כזה באמת שמחליק לא שורף שיער ?
קניתי את המחליק ומאז שאני משתמשת בו אני מרגישה שהשיער שלי הרבה יותר שרוף ברמות מחרידות
יש לי שיער ממש דליל , עד הכתפיים.. בצורה הרגילה שלו הוא גלי ולוקח לי 5 דקות גג לעשות לו פן והוא יהיה חלק..
חשבתי אולי לעשות החלקה .. אתם ממליצים ? חשוב לציין שהשיער שלי מאוד חלש ודליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
ספיררר12/10/2009השיער שלי צבוע לשחור ולפניכן היו לו עוד צביעות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו..
ספיררר12/10/2009איזה החלקה הכי זולה ? כדאי לי לעשות סברה? ומה הכי פחות הורס את השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי ? :(
ספיר14/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספיר
קורן אריכא14/10/2009אני ממילץ להפסיק את הפעולה של המגהץ ,בכל מקרה אני ממליץ על החלקה יפנית על מנת לשקם את שיערך ,[ללכת לספר שאת סומכת עליו על מנת לאבחן את השיער ולראות מה מצב השיערו ע"פ זה לקבוע את מצב השיער] בכל מקרה אני ממליץ להשתמש במסכה של שוורצקוף ושמפו לשיער שביר ודליל בנןסף סילקון של פול מיטשל סופר סקיני .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם עושים גם החלקות ?
ספיר15/10/2009עם כן כמה יעלה אצלכם בערך החלקה לשיער שמגיע קצת אחרי הכתפיים , דק , ודליל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספיר
קורן אריכא15/10/2009כן אנחנו עושים את כל סוגי ההחלקות חוץ מהחלקה ברזילאית לפרטים 03-5740661
קורן ונאוה מעצבי שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)