מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפנית נהרסת עם הזמן?נטע25/10/2009
היי יייי
עשיתי החלקה יפנית לפני כשנתיים-שלוש ובינהם כמה חידושי שורש -השיער שלי לפני היה שיער גלי חסר צורה עקשן ונפוח ביותר מעולם לא פיזרתי השיער ובאמת לראשונה ההחלקה יצאה מושלמת ונשמרה כך לאורך זמן ..הייתי מאוהבת בשיער שלי ולראשונה בחיי הצלחתי לפזר -פשוט אושר אך עם הזמן השיער החל להראות פחות חלק, להתייבש ,להתפצל,להראות מאוד מטאטאי -דהוי ולא גמיש וגם להתנפח מאוד בעקבות התיבשות השיער ובגלל זה הפסקתי לפזר את השיער חוץ מימים "טובים" פה ושם ..מסיכות אכן עוזרות- זמנית ורציתי לדון בשאלה האם הגיוני כי לאורך זמן חלה דעיכה של ההחלקה? בעקבות המצב וגם בגלל ששוב אני צריכה לעשות חידוש שורש חשבתי לעשות החלקה ברזילאית על ההחלקה היפנית כי חשבתי שאולי זה יעזור לתיקון המצב ולמראה שיער בריא יותר..מה דעתכם? כמו כן שאלת השאלות היא שאם אני עושה החלקה ברזילאית האם ניתן לאחריה לעשות בשורשים החלקה יפנית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים ?
נטע01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
זאב לוין01/11/2009אני ממליץ לך על פן איתמר 2600.הוא מצויין לשימוש ביתי טווח מחירים 490-570 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה אחרי החלקה
אלי סולומון02/11/2009הי נטע
יש לחכות לפחות 6 חודשים בין החלקה להחלקה
כמו כן אין לערבב בין סוגי החלקות לכל אחת פעולה אחרת
ההחלקה היפנית מיועדת לשיער טיבעי
ההחלקה הברזילאית מיועדת לשיער צבוע פגום.
מקווה שעזרתי
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)