החלקה יפנית נהרסת עם הזמן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית נהרסת עם הזמן?
    נטע
    25/10/2009

היי יייי
    עשיתי החלקה יפנית לפני כשנתיים-שלוש ובינהם כמה חידושי שורש -השיער שלי לפני היה שיער גלי חסר צורה עקשן ונפוח ביותר מעולם לא פיזרתי השיער ובאמת לראשונה ההחלקה יצאה מושלמת ונשמרה כך לאורך זמן ..הייתי מאוהבת בשיער שלי ולראשונה בחיי הצלחתי לפזר -פשוט אושר אך עם הזמן השיער החל להראות פחות חלק, להתייבש ,להתפצל,להראות מאוד מטאטאי -דהוי ולא גמיש וגם להתנפח מאוד בעקבות התיבשות השיער ובגלל זה הפסקתי לפזר את השיער חוץ מימים "טובים" פה ושם ..מסיכות אכן עוזרות- זמנית ורציתי לדון בשאלה האם הגיוני כי לאורך זמן חלה דעיכה של ההחלקה? בעקבות המצב וגם בגלל ששוב אני צריכה לעשות חידוש שורש חשבתי לעשות החלקה ברזילאית על ההחלקה היפנית כי חשבתי שאולי זה יעזור לתיקון המצב ולמראה שיער בריא יותר..מה דעתכם? כמו כן שאלת השאלות היא שאם אני עושה החלקה ברזילאית האם ניתן לאחריה לעשות בשורשים החלקה יפנית???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים ?

נטע
    01/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע

זאב לוין
    01/11/2009

אני ממליץ לך על פן איתמר 2600.הוא מצויין לשימוש ביתי טווח מחירים 490-570 ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה אחרי החלקה

אלי סולומון
    02/11/2009

הי נטע

יש לחכות לפחות 6 חודשים בין החלקה להחלקה

כמו כן אין לערבב בין סוגי החלקות לכל אחת פעולה אחרת

ההחלקה היפנית מיועדת לשיער טיבעי
    ההחלקה הברזילאית מיועדת לשיער צבוע פגום.

מקווה שעזרתי
    אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו