מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד ותשובה דחוף!!מירב29/10/2009
עשיתי לפני חודשיים תוספות שיער......הטיבעי שלי תלתלים עשיתי חלק כי אמרו לי אין טיבעי תלתלים אמרתי אוקיי אנסה חלק.......השאלה שלי הגיוני שאחרי חודש וחצי חצי ממה ששמו לי יפול???והשיער יבש,אני חופפת רק פעם בשבוע כי כל חפיפה חייב פן...אני מרגישה נורא מאוד ובוכה בלי סוף כי אני מרגישה שעבדו עליי רימו אותי..לא הגיוני שאחריי חודש וחצי חצי שיער נפל כבר אני פוחדת לסרק,לחפוף,וכל מה שקשור לטיפוח השיער אאנא תעזרו לי בדבר אחר בבקשה:(פניתי לאותה בחורה שעשתה לי מכפר סבא אני אילתית ואמרתי לה שלא ניראה לי כל מה שקורה לי יש מצב שאני יכולה לדרוש ממנה פיצוי או החזר כדי לנסות לפחות להציל את השיער שלי ??מקווה בכלל שניתן כי לפני שהיא שמה לי את התוספות היא גזרה לי חצי שיער מהתלתלים שלי הטיביעיים שזה אומר שיש לי בקושי שיער עד שאוזניים במידה והכל יפול אני חרדה מאוד ולא יודעת למי לפנות ומה לעשות בבקששה תענו לי דחוףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
זאב לוין01/11/2009ככל הנראה שנפלת על ספרית שאינה מקצועית בתחום,מכיוון שהיום אפשר להאריך שיער גם מתולתל.על מנת להבין את הסיבה לנשירת שיער אני צריך לראות אותך פיזית כדי שאוכל לתת לך יעוץ מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)