שאלה חשובה מאוד ותשובה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד ותשובה דחוף!!
    מירב
    29/10/2009

עשיתי לפני חודשיים תוספות שיער......הטיבעי שלי תלתלים עשיתי חלק כי אמרו לי אין טיבעי תלתלים אמרתי אוקיי אנסה חלק.......השאלה שלי הגיוני שאחרי חודש וחצי חצי ממה ששמו לי יפול???והשיער יבש,אני חופפת רק פעם בשבוע כי כל חפיפה חייב פן...אני מרגישה נורא מאוד ובוכה בלי סוף כי אני מרגישה שעבדו עליי רימו אותי..לא הגיוני שאחריי חודש וחצי חצי שיער נפל כבר אני פוחדת לסרק,לחפוף,וכל מה שקשור לטיפוח השיער אאנא תעזרו לי בדבר אחר בבקשה:(פניתי לאותה בחורה שעשתה לי מכפר סבא אני אילתית ואמרתי לה שלא ניראה לי כל מה שקורה לי יש מצב שאני יכולה לדרוש ממנה פיצוי או החזר כדי לנסות לפחות להציל את השיער שלי ??מקווה בכלל שניתן כי לפני שהיא שמה לי את התוספות היא גזרה לי חצי שיער מהתלתלים שלי הטיביעיים שזה אומר שיש לי בקושי שיער עד שאוזניים במידה והכל יפול אני חרדה מאוד ולא יודעת למי לפנות ומה לעשות בבקששה תענו לי דחוףףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מירב

זאב לוין
    01/11/2009

ככל הנראה שנפלת על ספרית שאינה מקצועית בתחום,מכיוון שהיום אפשר להאריך שיער גם מתולתל.על מנת להבין את הסיבה לנשירת שיער אני צריך לראות אותך פיזית כדי שאוכל לתת לך יעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו