מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש הצעה לתסרוקת עשה זאת בעצמך?רוית30/10/2009
שלום
אני סטודנטית בעלת אמצעים דלים שמעונינת לעשות תסרוקת במחיר סביר (עד 200 שקל )האם יש רעיון או קישור לתסרוקת עשה זאת בעצמך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסרוקת
סולו 5130/10/2009שלום לסטודנטית
קשה מאד לעשות תסרוקת לבד
אם תגידי לי מאיזה עיר את אני ישלח אותך למעצבי שיער שהם לקוחות שלי
וזה לא יעלה לך הרבה כסף,,הוא ישתדל לעמוד בתקציב שלך..
בכללי הרעיון זה לחלק את הראש לשלוש חלקים עם מסרק ולתפוס בקליפסים
לצדדים עושים ביבילים- אוספים אותם עם סיכות לכיוון למעלה
מקדימה קצת מנפחים עושים כזה גל
ומאחורה מרימים לכוון לעלעה שיהיה כמו כדור ותופסים עם סיכות או סיכה גדולה בודדה
שמים כמה סיכות יפות בצדדדים עם אבנים
על הכל שמים בסוף ספרי תסרוקות חזק כדי שזה יחזיק
אפשר גם להוסיף תוספת שיער עם קליפס.
מקווה שעזרתי
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,מתל אביב, אפשר רמת גן גבעתיים
רוית31/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסרוקת
סולו 5131/10/2009תדברי איתי ביום א בבוקר
אני יברר מישהו זול וטוב
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
רוית31/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רוית
סולו 5101/11/2009מקווה שהסתדרת ביקשתי משי להכנס לפורום אם הוא יכנס תוכלי לדבר איתו כאן
שמחתי לעזור
אלי
תשמרי לי איזה בורקס מהאירוע...סתתםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)