לא מצליחה להגיע לצבע שיער הרצוי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להגיע לצבע שיער הרצוי..
    דריה
    31/10/2009

היי שלום,
    רציתי להתייעץ איתכם בקשר לצבע שיער.. אני בנטורל שלי בלונדינית... יותר נכון זה גוונים של בלונדיניים ושטניים דלומר לא אחיד... לפני 3 שנים החלטתי לצבוע לפלטינה.. וכך עשיתי במשך 3 שנים... בזמן האחרון החלטתי להיות יותר טבעים וללכת על צבע שיער כמו של אסתי גינזבורג \ ג'ואנה קרופה ( בתמונה הנתונה ) ..
    זה יותר הגוונים שאני רוצה בשיער... וזה קרוב יותר הצבע שיער הטבעי שלי... לפני כמה ימים הלכתי לספר ואמרתי לו שיעשה ליא תהשורשים יותר כהים ואת הקצוות יותר בהיר... לבסוף נוצר מצב.. שהצבע שיער שלי אפילו לא שטני.. ובין המעברים של הצבע יש לי הוא קרא לזה קונסטרס אם אני לא טועה.. נוצר גוון עפרפר כחלחל.. והוא אמר שעם החפיפות זה יצא לי..
    וכבר לא פעם ניסיתי להגיע לצבע שיער שמתקרב לזה ולא מצליח לי ! איזה טונים אני צריכה להשתמש על השיער שלי כדי לקבל צבע פחות או יותר כמו שאני רוצה ..- בהנחה שהוא כבר עבר הבהרה ... אשמח אם תעזרו לי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נ.ב.

דריה
    31/10/2009

אשמח אם תוכלו לייעץ את הפרוזדורה הנתונה .. בין אם זה כולל גם צבע וגוונים .. לשתי התמונות ששלחתי.. כי אני לא רוצה להיראות '' פייק ''.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דריה

זאב לוין
    01/11/2009

שלום,אני רוצה להזמין אותך אלי למספרה כדי שאוכל לראות את שיערך מקרוב ונראה לי שאין שום בעיה להביא אותך לגוון שאת רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו