פן לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פן לשיער
    לירון
    31/10/2009

הפן העתיק שלי (מתכת כזה של פעם) שבק חיים.
    יש לי שיער ארוך (עד הגב התחתון) מעט גלי ודי נעים, לא מתולתל או מקורזל, אבל לפעמים הוא נראה כמו הצרות שלי.
    פעם באיזה שבועיים שלושה אני מפנקת את עצמי בפן אחרי המקלחת, זה לוקח לי בול רבע שעה ואז איזה 2-3 ימים הוא חלק וכיפי כזה.

כאמור - הפן שלי בפח, ועכשיו אני רוצה לקנות חדש ולא מבינה בזה כלום.
    מה ההבדל בכלל בין פן למחליק שיער (הדבר הזה שתופסים את השיער בתוכו)? איזה דברים אני צריכה לשים לב אליהם כשאני קונה מכשיר חדש?
    עד כה היה לי כפתור של אוויר קר, כפתור של אוויר חם וכפתור של אוויר חזק חם, ותמיד השתמשתי רק בחם החזק ולא מקרוב מידי כי חשוב לי לא לשרוף את השיער.
    השיער שלי סבבה, אז אני לא צריכה להילחם בו ממש ולכן נראה לי שלא צריך פן חזק מידי.

חברות מומלצות? דגמים מומלצים? מחירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פן לשיער

הוספת תגובה

• מייש שיער

סולו 51
    01/11/2009

הי
    יש מס' פרמטרים לבחירת מייבש שיער

1. שיהיה מקצועי לא כזה שמוכרים החנויות חשמל
    2. שלא יהיה כבד
    3. שתהיה לו אפשרות לכפתור קירור לנעול את התלתל שיהיה סגור ויפה
    4. שלא יהיה יקר

אני ממליץ על פן סוטו תוצרת סין מנוע 2000'W
    לא יקר

לפי כזמן שאת משתמשת יחזיק לך המון שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

אסתי
    01/11/2009

אם אינך רוצה לשרוף את השיער, אני ממש לא ממליצה לך על מחליק, הוא כמו מגהץ והוא שורף את השיער! בוודאות!
    המשכי להשתמש במייבש שיער.
    לא כזה חשוב איזה, את יכולה ללכת לחנות למוצרי חשמל ולקנות מייבש שיער מקצועי עם כל אותן האפשרויות שהיו לך במייבש שיער הקודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח גם להתייחסות מנהלי

לירון
    02/11/2009

הפורום :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פן לשיער

אלי סולומון
    02/11/2009

הי לירון

פן סיני של 2000W בהחלט יספיק לך שאת מוגדרת משתמשת ביתית זה יחזיק לך המון שנים

במכשירי הפן יש כפתור 2 דרגות חום תשתמשי בדרגה ראשונה.

מחליק בדרכלל מיועד לשיער שעבר החלקה אפשר גם להשתמש בו במקום פן אבל צריך להזהר
    לא לעבור חום של 180 ממעלות אם את מרגישה שזה חם מידי בשיער-תורידי ל 160 מעלות.

מחירים של מחליקים נעים בין 180-500 ש"ח

שמחתי לעזור
    אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המליצו לי מאוד על הפן של איתמר, אבל

לירון
    03/11/2009

אני פשוט לא מצליחה להבין מה ההבדל בין ה- 2600 ל3600, המחיר שלהם כמעט אותו דבר, ככה שמהבחינה הזאצ זה לא משנה.
    האם אתם יודעים לומר מה ההבדל ביניהם? יכול להיות שה3600 חזק מידי ושורף את השיער?

ובנוסף - הם לא כבדים? נוח להחזיק?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פן של איתמר

אלי סולומון
    03/11/2009

2600 זה מס' הדגם של איתמר והוא לא אומר כלום כל סידרה שאיתמר מוציאה יש לה דגם.
    בפגישה שהייתה לי עם איתמר ישראל נמסר לי שדגם 2600 כבר לא מיובא.
    הדגם הבא שמיובא כרגע 3600 אגב שני הדגמים לא מיועדים למשתמש ביתי זה יותר מידי וסתם יקר
    למשתמש ביתי מספיק פן סיני באותו הספק ועם אותו זמן שעות עבודה של מנוע

אני ממליץ על פן דגם סוטו 2000W יחזיק לך המון שנים ויעשה מצויין את העבודה.

שמחתי לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו