מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עשיתי את זה ואני מאושרת.שחורדינית304/11/2009
בנות תקשיבו האינטואיציה שלי היתה נכונה, אזרתי אומץ ועשיתי את ההחלקה הצרפתית,
איפשר לתאר כמה השיער שלי חלק ורך כמשי ואני לא מגזימה,לפי דעתי ולמרות שלא עשיתי שום החלקה לפני ,ההחלקה מצרפתית היא החלקה מדהימה.
ואני חושבת שזה המקום להודות לויטל המקסים והמיקצוען משחורדינית3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזה החלקה צרפתית ?
רונה04/11/2009צרפתית זה כמו ברזילאית עם הקרטין? יו איך באלי ואין לי אומץ כולם אומרים חבל על התלתלים אבל כולם לא יודע כמה אני צריכה להשקיע כדי לצאת טוב מהבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזה כמו היפנית
שחורדינית304/11/2009ככה נראה לי אבל מה זה משנה?
ויטל אמר לי שזו החלקה קבוע, לעומת הברזילאית שהיא לא
אבל השיער שלי באמת מדהים עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה צרפתית
אלי סולומון04/11/2009זאת החלקה כמו היפנית רק של חב' לוריאל של לוריאל, תצטרכי לבדוק עם ספר כדי שיבדוק אם אפשר לעשות לך?
יש לנו כאן בהנהלת הפורום 3 ספרים מהשורה הראשונה את יכולה להגיע למספרה שלאחד מהם ליעוץ.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד החלקות?
שחורדינית305/11/2009הספר שלך עושה עוד החלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הוא עושה, תרשמי ויטל באינטרנט
שחורדינית305/11/2009ותגיעי לאתר שלו, ככה אני עשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)