טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הספרית שלי עושה לי החלקה באקסטנסור שאני מביאה לה. יש כמה דרגות:לשיער טבעי,לשיער רגיש וצבוע, לשיער טבעי ועבה. אני קניתי את ההחלקה לשיער טבעי ועבה אולי בטעות. השיער שלי צבוע ואני לא רוצה שיהיה מקלות אלא כמו פתיחת תלתלים ובדרך כלל אני עושה פן. האם חפיפה לפני ההחלקה תקטין את עוצמת החומר-על שיער רטוב/לח? אני צובעת בגוון 4 של וולה מאחר ויש לי שיער שיבה (פעם צבעתי ב-5).יש לי תוספת שיער טבעי שקניתי והוא קצת יותר אדמדם מאשר החום הכהה מאוד שלי. רציתי לדעת האם אני יכולה לערבב את ה-4 עם ה-5 או 6.למרות שאני מבינה שצבע לא מבהיר צבע אבל בכל אופן רציתי לבדוק האם ניתן שילובים או שכדאי לי לערבב גוון של 4 עם 4 בסיס? תודה מראש על תשובותיכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר