פן לשיער-כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פן לשיער-כמה שאלות
    שני
    20/11/2009

היי,אני ראיתי כבר הרבה פעמים בנות שעשו פן בשיער(זאת אומרת שהשיער שלהן נראה חלק חלק כזה)
    אני רוצה לקנות פן לשיער שאוכל לעשות לי ליציאות וכו'..
    אז רציתי לשאול מכיוון שאני ממש לא מתמצאת בזה...איזה פן אתם ממליצים לקנות?פן לשימוש של להחליק אותו כמו שהרבה בנות עושות...
    מכיוון שיש כל כך הרבה סוגים..איזה אתם ממליצים??אשמח לשמוע דעות..ואיפה אוכל ללמוד איך עושים בעצם פן..האם יש איזה מדריכים?
    תודה, ושבת שלום !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פן לשיער-כמה שאלות

הוספת תגובה

• הודעה של שני

אלי סולומון
    20/11/2009

מייבש שיער
    יש 2 קטגוריות של מייבשי שיער

1.פן שמוכרים בחנויות חשמל- לא ממולץ פנים לא מקצועים מתקלקלים מהר ואין שרות תיקונים טוב.
    2. פן מקצועי שעובדים במספרות.

הפנים המקצועים מתחלקים ל 2 סוגים
    1. פן של איתמר שמיועד לעבודה של 5-10 שעות ביום- מחירו בין 500-600 ש"ח תלוי במפיץ-
    יש להזהר בקניה של איתמר מכוון שיש המון זיופים שאפילו בחברת לאיתמר קשה לדעת .
    2. פן מקצועי של רייטר או סוטו שהוא מקצועי אבל לא יקר. מחירו 180-250 ש"ח -ממולץ

מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן..

שני
    21/11/2009

איפה רוכשים את הסוג פן רייטר או סוטו ? במספרות ?
    איפה ניתן ללמוד איך משתמשים בו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו קטן

אלי סולומון
    21/11/2009

כאן ברשת אפשר תחפשי בגוגל
    וגם בחנות חנקין 5 רעננה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו