יש סיכויי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכויי
    ליאל
    24/09/2007

עשיתי הרבה שטויות עם השיער שלי ,הרבה פסים צבע ,כימיקלים מגיל מאוד קטן והתוצאות בהתאם ,כרגע שערי יבש להחריד ,הגעתי להחלטה שאני לעולם לא יעשה פסים אך לצבוע אני חייבת ,יש צבע שלא גורם להרס השיער או שהכל אותו דבר ,האם קיימת חייה כזו שמשקמת את השיער ויכולה להפוך אותו מיבש לבריא שהוא אפילו לא צריך טיפת חומר ,אני רואה הרבה בנות שיש להן שיער מבריק ואני ממש מקנא איך נוצר מצב כזה שיש אנשים בעלי שיער כל כך מבריק ובריא בעוד אחרים סובלים משיער זוועה
    לדוגמא כל הסלבריטי צובעים המון ,פאנים סלסול ,צבעים הבהרות ומה לא ,ותמיד השיער נראה סוף
    מירי בוהדנה שצובעת את השיער ,היו לה ממש תלתלים ופתאום יש לה די חלק למרות הצבע ,איך זה שלהן פשוט השיער לא נהרס ,או כמו לינור אברגיל ,היה לה רעמה איך פתאום נהיה לה שיער כל כך יפה גלי כזה ,מה הסוד מה הפטנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש סיכויי

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

ליאל
    25/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

ליאל
    27/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל

רונן פלג
    30/09/2007

תמיד תזכרי ברגע שהתחלת אין מה לעשות רק ניתן לשפר והכל תלוי רק בך.

כל הסלבים שאת רואה שמשתוללים עם השיער שהם האם מאוד דואגים לטפח את השיער עם מסכות נכונות אמפלות פעם בשבוע ועם חומרי עיצוב נכונים.

אני הייתי ממליץ לך בחום להתחיל עשות שטיפות של לוריאל ללא אמוניה, באותו יום לעשות אמפולה לשיקום השיער.
    לקנות לך מסכה טובה של קרסטס או לוריאל פרופשיונל שמוכרים במספרות ולא בספורפאם.
    פעם 5 חודשים לספר קצוות .

חומרי עיצוב לשיער לא שומניים..
    להתחיל לדאוג קצת יותר לשיער ואם להשתולל אז בטעם ...חחחחחחחחחחחח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו