טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני משתמשת בשטיפה של לוריאל בשם "דדיקס" dedicace ללא חמצן וללא אמוניה. גם ללא ערבוב. הכל בבקבוק אחד. לאחרונה הפסיקו לייבא לארץ או הפסיקו בכלל לייצר אותה.
אני מחפשת שטיפה דומה בלי הרבה התעסקות בערבוב, ושתהיה טבעית ולא תהרוס את השיער. אשמח אם תמליצו לי על שטיפה דומה שקיימת בשוק עכשיו.
איך קסטינג שטיפה? למישהו/מישהי כאן יש נסיון איתה? תודה על עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבקשה, מחפשת עבור אימי, שטיפת שיער דדיקס ללא אמוניה וPDD ולא מוצאת, האם מישהו מעודכן ויודע היכן ניתן להשיג זאת באזור המרכז ושאכן יש שם? אודה לתשובה 10.5.12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום למעשה כל צבע עם חמצן 3ֵ אחוז יכול לתפקד כשטיפה
ל עם רצונך במוצר טבעי אז תגשי לבית טבע , אבל גם שם אני לא בטוח שיש צבע לשיער טיבעי לגמרי כי בכל צבע יש חומר כימי שהוא החומר הפעיל שלמעשה עושה את הפעולה על השיער.
מקווה שעזרתי