פגמנט כתום דחוףףףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגמנט כתום דחוףףףףףףףףף
    שרי
    03/04/2007

שלום רב,
    הבעיה שלי היא כזאת אני במקור בהירת שיער בלונד שטיני בדרך כלל הייתי עושה גוונחם בלונדינים בשיערי וזה היה משתלב וטבעי אבל לרוע המזל הספר האחרון שעשה לי זאת "חמצן לי את כול השיער" כנראה שהוא לא ידע מה ההבדל בין פסים בשיער להבהרה כוללת !

הלכתי לספר אחר שצבע את השיער לבלונד ועכשיו אני צבועה שצבעתי שורשים לבד בבית ראיתי שאני ממש יוצאת ג'נג'ית בשורש וזה לא התקרב לבלונד זה נראה מכוער ולא יפה מעצב שיער אמר לי שיש לי כנראה פגמנט כתום אבל אני כבר מפחדת לצבוע במספרה אחרי מה שהספר עשה לי אני אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי מה לעשות זה ממש דחוף תודה אוסנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגמנט כתום דחוףףףףףףףףף

הוספת תגובה

• אוסנת

רונן פלג
    03/04/2007

היכן את גרה על מנת שנוכל לכוון אותך למספרה מקצועית שבאמת מבינה בכימיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני גרה ....

שרי
    06/04/2007

היי אני גרה בתל אביב לאן תוכל להפנות אותי ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסנת

רונן פלג
    07/04/2007

"מישל מרסייה" סניף בן יהודה תבקשי מהפקידה שמישל יאבחן אותך באופן אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו