מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה באופן דחוף!!!שרית28/09/2007
היי,
יש לי שיער חום מלא וגלי.
במשך תקופה ארוכה עשיתי גוונים בלונדיניים במספרה (צבע הפנים שלי בהיר) .
בפעם האחרונה הספר הכהה לי את השיער כך שקניתי ערכה ביתית של שוורצקוף והבהרתי לעצמי את השיער באופן עצמאי.הגוונים שעשיתי לעצמי נראו טוב (עשיתי את הגוונים על גוונים בצבע חום בהיר שהספר עשה לי).
מה שקורה היום זה שצמחו לי שורשים ואני צריכה לעשות שוב גוונים.
השורש שלי חום אבל השיער מלא בגוונים בלונדיניים.
אני מפחדת שכשאני יעשה את הצבע בשיער יהיו לי הבדלים בין השורש לשיער עצמו.
אמרו לי שיכול להיווצר מצב שהשורש יצא לי ג'ינג'י והשיער בלונדיני.
אני זקוקה לעזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפות...
רונן פלג30/09/2007אין שום חוק שאוסר או מתיר לחפוף מס' פעמים ביום הכל עניין של הרגשה.
הדגש שתמיד נותנים הוא : שמפו + מייצב שיער(קונדישינר).. ולמה??? אלו שני חומרים שלמשלימים אחד את השני ברמת ה-PH בשיער...
איזה שמפו ??? כמה השיער שלך חשוב לך??? כמה אתה מוכן לשקיע??
עיצוב שיער: הכל תלוי איזה אפקט אתה רוצה?? טבעי ??? רטוב???
ללוריאל יש סידרה מדהימה של חומרי עיצוב "פלייבול" התצואות הכי טובות ושומרות לך על השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)