מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער גלי ויבשאורית23/12/2009
שלום.
אני בת 22 ובשנה האחרונה השיער שלי איבד מברקותו והפך להיות יבש ולא קל לסידור.
אציין שעד לפני כן, השיער שלי היה חלק ושופע אך יתכן שבעקבות השימוש בפן לעיתים וחשיפה לשמש הוא איבד מחיונתו והתחיל לנשור ואיננו כבר חלק אלא גלי בצורה לא אחידה. מה עליי לעשות ע"מ שאצליח לשקם שיערי שאוכל להתמודד איתו גם ללא השימוש בפן באופן קבוע. האם יש תכשיר מסויים שאוכל לרסס/למרוח ולקבל תוצאות?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
אלי סולומון24/12/2009כמה שלבים יש לעשות
1. להוסיף קרטין לשיער עיי שמפו ומסכה
2. להפסיק פנים במיידי
3. להשתמש באמפולת לשיקום של קרסטאס
4. להשתמש בסרום סמיך לשיער רצוי אובליפיחה או סיליקון מסידרת DAY BY DAY
כמובן להפסיק פעולות כימיות- צביעה גוונים.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער יבש
אורית28/12/2009ראשית כל תודה רבה לך אלי.
האם אני קונה את המוצרים הללו (אמפולות "קרסטאס" ומוצרי " DAY BY DAY") ברשתות הפארם? אם לא, אז מהיכן?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
אלי סולומון28/12/2009מוצרי DAY BY DAY תחפשי בגוגל
אמפולות קרסטס יש במספרות שעובדות לוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
קורן אריכא25/12/2009אני ממליץ להתמש בשמפו לשיער יבש ופגום של שוורצקוף ומסה לשיער יבש ופגום של שוורצקוף,על מנת לקבל ,גמישות,ברק ורכות ,לאחר מכן אני ממליץ להשתמש בספרקלר-ספריי שיין[אוסיס של שוורצקוף מידע באינטרנט ] של שוורצקוף על מנת להעצים את הברק ,ספריי זה אינו שומני ומומלץ מאוד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית28/12/2009תודה רבה קורן.
היכן ניתן להשיג את מוצרי "שוורצקוף"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתרים למוצרי שיער
קורן אריכא03/01/2010יש לך אתרים שמוכרים מוצרי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)