זוועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוועה
    חסויה
    27/12/2009

שלום יש לי שיער מתולתל ממש בעייתי , הוא לא בקבוקים והוא גם לא בדיוק גלי , יותר מתולתל נורמאלי , בגדול אני נורא אוהבת את השיער שלי , אבל יש לי אתו בעיה , הוא תמיד נראה יבש ( גם אחרי מסכות) ואני ממש לא מצליחה לסדר אותו בצורה יפה והוא נראה פשוט נורא (או שביל באמצא או לקחת מהשיער מקדימה לצד , בכל מקרה באף צורה , הוא לא מסתדר לי כמו שצריך .
    לסיכום : רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי שהשיער שלי לא יראה יבש ( אין מצב שהוא באמת יבש !) , ואיך אני יכולה לסדר אותו כשהוא כבר יבש , מתי עדיף להסתרק (לפני,אחרי,בזמן מקלחת)ומה לעשות אתו כדי שאני לא אקום עם שיער בלתי סדיר בעלילי?
    תודה מראש על התשוובת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוועה

הוספת תגובה

• ?

חסויה
    28/12/2009

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

אנג'לה טטרו
    28/12/2009

שיר מתולתל בדרך כלל מומלץ להשתמש בשמן פישתן וככה לא יראה יבש , עדיףלהסתרק מיד אחרי מיקלחת ולא שהשיער לח או יבש , שיער מתולתל כן צורך טיפול כל בוקר. אולי תנסי בבוקר להרטיב את השיער אם הידיים ומיד להשים קרם לחות בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה

אלי סולומון
    28/12/2009

שלחי תמונה אז נוכל ליעץ כעקרון יש כמה דרכים לטפל בשיער יבש אבל צריך לראות קודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו