שיער בצבע שחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בצבע שחור
    רוני
    05/01/2010

שלום רב רציתי לדעת בבקשה אני צובעת בשחור והצבע אינו מבריק את השיער אנא תנו לי טיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בצבע שחור

הוספת תגובה

• שלום רוני

אנג'לה טטרו
    05/01/2010

את יכולה להשתמש במסכה לשיער צבוע הייתי ממליצה לך מסכה של שוורצקוף קולור סייב ,
    ספרקלר \ספריי שיין ,ספרי לברק מומלץ מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

זאב לוין
    10/01/2010

זה מאוד תלוי בסוג הצבע שאת צובעת ושיטת המריחה במידה אם המריחה לא שווה זה גם יכול לתת גוון מט לצבע.
    טיפ: כעבור זמן המתנה שכתוב לך על הצבע אני ממליץ לך להרטיב מעט את השיער ולעשות אותו מהשורש עד הקצוות כדי שהצבע יראה מוקצף, ולהשאיר לעוד 5 דקות המתנה, זה נותן ברק מוגבר יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספריי סיליקון

שולי
    12/01/2010

היי......
    גם לי יש שיער שחור ,,צבוע כמובן..... בכדי להוסיף ברק אני משתמשת בספריי סיליקון של אינדולה פשוט מעוללללללה.....לא שומני ונעים למגע......
    בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו