מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פשוט מתולתלתליאת06/01/2010
שלום אני בת 17 יש לי שיער נפוח ארוך ומתולתל. לפני זמן מה עשיתי פסים. רציתי לשאול איך לגרום לשיער שלי להראות מיליון דולר ולא נפוח ומכוער???? ואם אני יצבע את כל השיער יהרסו לי את התלתלים הטבעים שלי??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
זאב לוין06/01/2010הצבע לא משפיע על מרקם השיערה ואז התלתלים שלך לא יעלמו,לגבי העיצוב של השיער אני רוצה להזמין אותך אלינו כדי שנוכל לעצב לך ולהדריך אותך איך לעצב את השיער בבית כדי שהוא לא יתנפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים
סולו 5108/01/2010רוצה שיער מיליון דולר אז את צריכה להשקיע בחומרים אבל לפני זה
צבע לא מזיק לשיער אין קשר בין צבע לבין תילתול.
כדי לקבל תלתלים יפים את צריכה להשתמש בתלתלון מסידרת DAY BY DAY
או בקרם לחות מהסידרה.
את יכולה גם לעשות סיליסול עם חומר מסלסל רצוי במספרה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס
קורן אריכא10/01/2010אני ממליץ להשתמש במוס של פול מיטשל או בגלייז על מנת לתת לשיער מראה סקסי,שופע ברק,וגמישות יש לך מידע באינטרנט בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)