פשוט מתולתלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט מתולתלת
    ליאת
    06/01/2010

שלום אני בת 17 יש לי שיער נפוח ארוך ומתולתל. לפני זמן מה עשיתי פסים. רציתי לשאול איך לגרום לשיער שלי להראות מיליון דולר ולא נפוח ומכוער???? ואם אני יצבע את כל השיער יהרסו לי את התלתלים הטבעים שלי??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשוט מתולתלת

הוספת תגובה

• איריס

זאב לוין
    06/01/2010

הצבע לא משפיע על מרקם השיערה ואז התלתלים שלך לא יעלמו,לגבי העיצוב של השיער אני רוצה להזמין אותך אלינו כדי שנוכל לעצב לך ולהדריך אותך איך לעצב את השיער בבית כדי שהוא לא יתנפח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלתלים

סולו 51
    08/01/2010

רוצה שיער מיליון דולר אז את צריכה להשקיע בחומרים אבל לפני זה
    צבע לא מזיק לשיער אין קשר בין צבע לבין תילתול.

כדי לקבל תלתלים יפים את צריכה להשתמש בתלתלון מסידרת DAY BY DAY

או בקרם לחות מהסידרה.

את יכולה גם לעשות סיליסול עם חומר מסלסל רצוי במספרה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיריס

קורן אריכא
    10/01/2010

אני ממליץ להשתמש במוס של פול מיטשל או בגלייז על מנת לתת לשיער מראה סקסי,שופע ברק,וגמישות יש לך מידע באינטרנט בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו