מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שומניאביטל16/01/2010
שלום,
קניתי אתמול את השמפו של חברת: schwarzkopf לשיער שומני, חפפתי איתו אתמול.. והיום אני רואה שהקרקפת שלי אפילו יותר שומנית מבדרך כלל.. למה זה?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביטל
אנג'לה טטרו17/01/2010אני לא מכירה את השמפו שקנית יכול להיות שהוא מציין אבל אני לא מכירה .הייתי ממליצה לך שמפו לשיער יבש זה עושה פעולה הפוכה .וגם יש במספרות שמפו לשיער שומני של שוורצקוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמרת שאת לא מכירה.. והמלצת עליו
אביטל17/01/2010אני קניתי של חברת SCHWARZKOPF זה לא מה שרשמת בעברית שוורצקוף?
רשום מאחורה-דיס קלינסינג אקספרט שמפו-לעור קרקפת שומני ולשיער שמן...
וממש מוזר הוא עשה לי את השיער עוד יותר שומני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמרת שאת לא מכירה.. והמלצת עליו
אביטל17/01/2010אני קניתי של חברת SCHWARZKOPF זה לא מה שרשמת בעברית שוורצקוף?
רשום מאחורה-דיס קלינסינג אקספרט שמפו-לעור קרקפת שומני ולשיער שמן...
וממש מוזר הוא עשה לי את השיער עוד יותר שומני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביטל
אנג'לה טטרו18/01/2010זה מה שקורה שלא יודעים אננגלית ,אם השמפו לשיער שומני לא עזר תנסי לשיער יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל
סולו 5117/01/2010שלום לך
ראשית- לא כל שמפו מתאים לכל שיער
זה ששמפו של חברה מסוימת לא עשה לך טוב סימן שהוא לא מתאים לך
לא כל הספרים מכירים את המוצרים של כל החברות והם גם לא צריכים.
מה שאנג'לה המליצה לך בדרכלל לשיער שומני הוא עוזר .
אני מציע לך לגשת אנג'לה למספרה כלך היא תראה ותיגע בשיער שלך ואז תקבלי פתרון אבסולוטי
קשה לתת יעוץ וירטואלי לבעיה שלא רואים בשטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביטל
קורן אריכא17/01/2010אני ממליץ לחפוף פעמיים עם השמפו לאחר החפיפה כאשר את מורחת את המסכה או הקונדישינר למרוח על חצי ראש זאת אומרת מ-חצי השיער ומטה לא לשים כמעט בשורש להישאר איתה בדיוק דקה לאחר מכן להוריד על מנת לא לגרום לשיער להיות שומני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אנסה..
אביטל18/01/2010ולחפוף עם השוורצקוף כול יום? צריך לראות את ההשפעה על התתחלה או כמה ימים אחרי?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו??????
אביטל18/01/2010באמת ניסיתי הרבה תכשירים.. ובגלל שהרבה המליצו לי על שוורצקוף.. קניתי.. האם הוחא טוב? לחפוף איתו כול יום? ומתי צריך לראות את השינוי אם בכלל?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)