טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בלונד פלטין? אני צבעתי פעם ראשונה לבלונד ויצא לי בלונד נוטה לצהוב אני רוצה בלונד בהיר לבן פלטין איך אני יכולה להגיע לזה מה אני צריכה לעשות שוב הבהרה או שאני יכולה לצבוע על זה בערכת צבע בלונד פלטין שאני קונה מהחנות למשל?
נ.ב יש לי פיגמנט אדום ושעשיתי תצבע לבלונד היה לי שיער חום צבוע...עשו לי הבהרה וצבע ולא יצא הבלונד שרציתי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשביל להגיע לבלונד אחיד פלטין את צריכה הברה .או שתיעצי אם מעצב השיער שלך אולי יש אפשרות לעשות הרבה גוונים ואז שטיפה פלטין ,כדי שלא כול פעם שאת עושה צבע לא תעשי הברה ,לא מומלץ לעשות הברה להתאים קרובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד