מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמפולה לשיער יבש\21/01/2010
שלום,
רציתי לדעת איזה \ סוג אמפולה לשיער יבש מתאימה לי אני רוצה סוג כזה של אמפולה שמזרזת צמיחת שיער כי השעיר שלי שבור וזה יוצר לי "קופצים" בראש.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות לשיער יהש
סולו 5121/01/2010וש אמפולות של שוורצקופ תבררי אצלם הם יכולות לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות לשיער שבור
\22/01/2010שלום,
אני בעיקר צריך אמפולות לשיער שבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולה לשיער יבש
אנג'לה טטרו25/01/2010יש אמפולות לשיער יבש לשוורצקוף ממלצות מאוד הם נכנסו לא מזמן לארץ שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות חדשות של חברת שוורצקוף .
\27/01/2010לאנג'לה טטארו שלום רב,
האם האמפולות החדשות של חברת שוורצקוף שלא מזמן נכנסו לשיווק לארץ מתאים לשיער שבור?
אפשר בבקשה את השם ואת הסוג של האמפולה לשיער יבש ושבור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות לשיער יבש
אנג'לה טטרו27/01/2010השם של האמפולה ,ריפייר רסקיו איסטנט ,ולפני שאת משתמשת וקונה עדיף לגשת למעצב שיער לקבל איבכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום י
אנג'לה טטרו27/01/2010יש אמפלות חדשות בשוורצקוף לשיער יבש מאוד הייתי מאוד ממליצה ,ואם יש לך נשירה הייתי ממליצה לך אמפולות לנשירה גם של שוורצקוף ,כדי שתגשי למעצב שיער שאת סומכת עליו וימליץ לך מה הכי נכון לך להשתמש בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
קורן אריכא27/01/2010אני ממילץ לך על אמפולות לנשירה של שוורצקוף טיפול של 3 חודשיים מזרזות ציחמת שיער ומפסיקות את הנשירה ב-50 % מומץ במקביל להשתמש בשמפו נגד נשירה .יש לך מידע באינטרנט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולות שוורצקוף
O27/01/2010מה זה אמפולות של שוורפקוף?זה ניתן בכדורים שאפשר להשיג בבית מרקחת או שזה חומר סיכה?
זה טוב רק לנשירה או שזה יעיל גם לשיער יבש ופגום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)