מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה לאחר לידהע24/01/2010
יש לי נשירה מאוד רצינית אפילו די מפחידה עד כדי כך שיש מקומות שהקריחו(בעיקר מקדימה) ,אני 3 חודשים לאחר לידה ומודאת שזו תופעה נורמלית (הייתי אצל רופא ואני נוטלת ויטמינים ואבץ) השיער שלי היה מלא ובריא מאוד, יש לי שיער ארוך אבל בעקבות הנשירה הוא נהיה דליל יחסית ונראה לא טוב אציין שלא החלפתי סוג שמפו ולחות , אני שנים משתמשת בפנטן.
האם אתה ממליץ לי להסתפר?
אני אומנם לא הכי רוצה אבל בגלל הנשירה נורא קשה לי להסתרק.(השיער שלי לא חלק אך גם לא ממש מתולתל)
ושאלה נוספת האם בגלל הנשירה אתה ממליץ לחפוף כול יום או לא? יש תכשיר שיכול לעזור במקרה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.........
ע24/01/2010ובגלל הנשירה בכול מקרה אני רק אוספת את השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
סולו 5124/01/2010שלום לך
עקב שינוים הורמונלים שחלו אצלך בגוף תצטרכי גם להחליף את התכשירים שאת משתמשת
תנסי לבדוק מוצרים של שוורצקוף - שי להם סידרה שלמה נגד נשירה
שמפו, מסכה , אמפולות.
בברכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים????????
ע26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
זאב לוין26/01/2010לאחר הלידה הגוף עובד שינוי הורמונלי וזאת נשירה טבעית שאמורה להפסיק לאחר חודשיים עד 3 מאז שהתחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)