נשירה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה לאחר לידה
    ע
    24/01/2010

יש לי נשירה מאוד רצינית אפילו די מפחידה עד כדי כך שיש מקומות שהקריחו(בעיקר מקדימה) ,אני 3 חודשים לאחר לידה ומודאת שזו תופעה נורמלית (הייתי אצל רופא ואני נוטלת ויטמינים ואבץ) השיער שלי היה מלא ובריא מאוד, יש לי שיער ארוך אבל בעקבות הנשירה הוא נהיה דליל יחסית ונראה לא טוב אציין שלא החלפתי סוג שמפו ולחות , אני שנים משתמשת בפנטן.
    האם אתה ממליץ לי להסתפר?
    אני אומנם לא הכי רוצה אבל בגלל הנשירה נורא קשה לי להסתרק.(השיער שלי לא חלק אך גם לא ממש מתולתל)
    ושאלה נוספת האם בגלל הנשירה אתה ממליץ לחפוף כול יום או לא? יש תכשיר שיכול לעזור במקרה שלי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה לאחר לידה

הוספת תגובה

• המשך.........

ע
    24/01/2010

ובגלל הנשירה בכול מקרה אני רק אוספת את השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה

סולו 51
    24/01/2010

שלום לך
    עקב שינוים הורמונלים שחלו אצלך בגוף תצטרכי גם להחליף את התכשירים שאת משתמשת

תנסי לבדוק מוצרים של שוורצקוף - שי להם סידרה שלמה נגד נשירה
    שמפו, מסכה , אמפולות.

בברכה

סולו שיווק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים????????

ע
    26/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובל

זאב לוין
    26/01/2010

לאחר הלידה הגוף עובד שינוי הורמונלי וזאת נשירה טבעית שאמורה להפסיק לאחר חודשיים עד 3 מאז שהתחילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו