מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפניתזקוקה לעזרה28/01/2010
שלום, אני בת 21, מתולתלת, ושונאת תלתלים. לפני 5 שנים עשיתי החלקה יפנית, ומאז כל חצי שנה אני חוזרת למספרה להחליק את השורשים. במהלך השנים השיער שלי נהיה הרבה יותר דליל והצבע שלו התבהר אבל העדפתי את זה מאשר להיות עם תלתלים.. לפני 10 חודשים הגעתי למספרה הקבועה שלי כדי לעשות שורשים, והספר אמר לי שעבר הרבה זמן מאז ההחלקה הראשונה והשיער נהיה פחות חלק, לכן כדאי לעשות עוד פעם החלקה על כל השיער, הסכמתי כי האמנתי שהוא יודע מה הוא עושה, אבל טעיתי בגדול.. כשהוא החליק את השיער, אחרי כל החומרים, עם המחליקים יצא ריח שרוף מהשיער וכשהוא סיים השיער שלי היה שרוף לגמרי, מקורזל ונפוח.. ישר אמרתי לו שמשהו לא בסדר אבל הוא אמר שאני אחכה כמה ימים וזה יסתדר. חיכיתי 3 ימים ושום דבר לא הסתדר אז חזרתי אליו.. הוא ניסה כל מיני דברים כדי לשפר את המצב ושום דבר לא עזר.. דרשתי ממנו את הכסף שלי בחזרה ועזבתי את המספרה שלו. הלכתי למספרה אחרת והייתי צריכה להסתפר קצר- עד הכתפיים כי השיער היה שרוף ומגעיל, וסירבתי להסתפר קצר יותר למרות שזה מה שהספר אמר שצריך לעשות. מאז (-לפני 10 חודשים) לא הייתי במספרה )=
כרגע יש לי בערך 10 ס"מ של שורשים מתולתלים ושאר השיער חלק ויבש. זה נראה נורא, ואני לא יודעת מה לעשות. אני חושבת שהשיער שלי צריך קצת הפסקה מההחלקה, הוא נהיה ממש דליל (-בערך חצי מה שהוא היה) ואני מפחדת שאם אני אמשיך הוא ינשור לי כולו. מצד שני אני אף פעם לא הסתדרתי עם התלתלים, ואם אני עכשיו אספר את כל השיער החלק, יהיה לי שיער קצר ומתולתל וזה יקפוץ ויראה נורא..
אני ממש בדילמה מה לעשות, מה שבטוח שככה אני לא יכולה להמשיך, חצי מתולתלת חצי חלקה..
אז בבקשה אם למישהו יש פתרון, רעיון או עצה בשבילי אני אשמח מאוד..
ודבר נוסף- עצה שלי לכל מי שעושה החלקה יפנית, אם זה לא היה ברור מהסיפור שלי, אל תעשו החלקה על שיער שכבר החלקתן, זה ישרוף אותו לגמרי...
תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזקה
קורן אריכא28/01/2010הי ,מה שאני ממליץ לעשות הפסקה עם ההחלקות לפחות לחצי שנה ,לעבור לפנים בתקופה הזאת על מנת שהשיער יהיה חלר במשך השבוע על מנת שתוכלי להסתדר איתו ושלא יהיה חלק מתולתל וחלק חלק ,בנוסף אני ממילץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף לשיער יבש ופגום ובנוסף מסכה לשיער יבש ופגום במשך כל החצי שנה ,ואני מאמין שבסוף הכל יסתדר .
אני מזמין אותך אלי למספרה לייעוץ ללא תשלום על מנת שנוכל לאבחן את השיער ,בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תשובה בשבילך
ספיר21/01/2011תספרי את השיער החלק והשרוף אין צורךשהוא ישאר סתם ככה ותחכי זה יגדל לא קרה כלום זה רק שיער תאמיני לי השיער היה חשוב לי גם יותר מדי עד שהבנתי שזה רק שיער זה יגדל מאמי תסתפרי שוב את חייבת זה סתם שרוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)