תלתלים מהממים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלתלים מהממים
    אמירה
    06/04/2007

שלום- אני מתולתלת פעם אחרונה שהסתפרתי היתה לפני כמעט שנתיים ומאז השיער שלי רק נראה קצר ומכווץ. איך מאריכים שיער? מה עוזר כלומר לשיער להתארך? האם שומנים מסוימים כן מאריכים- מה מומלץ ?אנא עזרתכם דחוווווווווף......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלתלים מהממים

הוספת תגובה

• אמירה

רונן פלג
    07/04/2007

ממש קשה להבין אותך האם הסתפרת קצוץ?מאיזה אורך התחלת להאריך?
    תקחי בחשבון ששיער צומח כ-1 ס"מ בממוצע רוב הסיכויים בגלל שהוא מתולתל אז הוא פשוט צומח לרוחב וברג שיהיה ארוך הוא יקבל את ה"כובד" כלפי מטה ס-ב-ל-נ-ו-ת ! ! !
    בכל זאת עדיף שתסתפרי כל 4-5 חודשים אפילו במינימליות על מנת ליצור תחלופה לקצוות השרופים
    ובכך לא תאטי את קצב הצמיחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלתלים מהממים- אמירה

אמירה
    09/04/2007

אני מסתפרת פעם ב 4חודשים- ולא הסתפרתי קצוץ אלא לפי האורך שיש לי היום- כשאני יוצאת מהמקלחת השיער שלי מגיע עד תחילת הגב- משהו כמו 5 ס"מ אבל כשזה מתייבש אז מתכווץ עד הכתפיים- זה כבר תקופה ארוכה כך.. אולי תמליץ לי על איזה חומר או מסכה טבעית ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו