מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירהמור07/04/2007
שלום רונן
אודה לך אם תוכל לעזור לי בעניין הזה..
לפני שנה בערך התחילה לי נשירה שהותירה לי לבסוף שיער די דליל..
כעת..הנשירה הפסיקה בצורה משמעותית בזכות כדורי "רנסנס" שאני לוקחת כל יום...
כעת..איך אוכל לטפל בדלילות?
לפני כמה ימים קניתי תכשירים של קרסטס לחיזוק השיער ..
האם זה יוכל לעזור ולהחזיר לי את השיער המלא?
יש לי ממש איזורים קטנים שצפיפות השיער בהם ממש מועטת..
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
רונן פלג07/04/2007האם גילית את מקור הנשירה? האם עשית בדיקות דם מקיפות שכוללות B12 ותפקודי בלוטת התריס? תפרטי לי בבקשה אילו מוצרים ספציפיים רכשת מה"קרסטס"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה המשך
מור07/04/2007קודם כל תודה רבה על התשובה:]
ואני משתמשת בשמפו של קרסטס שנקרא מסדרת בן פרבנסיון שזה אמבט חפפה להזנת שורשי השיער וגם באקטיוור 7 שזה ללא שטיפה..
ולא,לא עשיתי את הבדיקות משום שהנשירה הופסקה כמעט לגמרי
נושרות לי בערך 10 שערות ביום..
אבל עדיין..השיער ניזוק מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
רונן פלג07/04/20071-את השמפו יש להשאיר כ-3 דקות על הקרקפת בזמן החפיפה
2-את האקטיוור 7 עדיף להניח כל יום לפני בשינה כאשר הגוף המצב מנוחה טוטאלית ואל תשכחי לעשות עיסוי קרקפת עם כריות האצבעות למשך כ 2 דקות על מנת ליצור המרצה של מחזור הדם והחדרה טובה יותר של החומר לקרקפת
3-אני צריך לדעת איזה שיער יש לך חלק/גלי/מתולתל/עבה/דק/רגיל/צבוע/טבעי/ארוך/קצר ?
על מנת שאוכל להמליץ לך על חומרים נוספים מאותה הסדרה שמתאימים לך ספציפי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג שיער
מור07/04/2007אממ יש לי שיער דק ,גלי..למעלה הוא יותר גלי-חלק ולמטה נהיה יותר תלתלים אבל עדיין ..תלתלים פתוחים כאלה לא מכווצים ..
אני מצרפת קישור עם תמונה..
כמובן שבתמונה אני עם פן
אבל תוכל לראות כך את אורך השיער
http://img339.imageshack.us/my.php?image=fil1074xt2.jpg* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)