הורדת נפח תלתלים וטיפול בסבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת נפח תלתלים וטיפול בסבוריאה
    ירון
    17/02/2010

יש לי שיער מאוד מתולתל. היום הסתפרתי תספורת שלא מאפשרת לי לאסוף את השיער לקוקו. הספרית הוסיפה לי שמה לי קצת שומן בשיער כדי למנוע מהשיער שלי להתנפח, וזה באמת עבד! מאוד שמחתי שמצאתי פתרון להתנפחות השיער שלי, הרגשתי הקלה. הבעיה היא שאני מתחיל טיפול בסבוריאה (בעיית עור שגורמת לקרקפת יבשה), ואני מפחד שהשומן יהרוס לי את הטיפול. חששה מוצדקת או לא? אם שומן יהרוס לי את הטיפול בקרקפת, יש משהו אחר שאני יכול להשתמש בו להורדת נפח השיער בלי לגרום נזק?

תודה,
    ירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לירון

קורן אריכא
    18/02/2010

אני ממליץ להתמש בשמפו של פול מיטשל שנקרא "טי-טרי "שמפו ומרכך שנקרא טי-טרי,מוצרים אלו יפתרו לך את הבעיות של הסבוריאה והשיער יראה מהמם והתוצאה,הפסקת הגירודים,הפצעים בקרקפת וימנע מהסבוריאה להתפרץ,בנוסף להשתמש בקרם לחות שנקרא "הקונדישינר" של פול מיטל יש לך מידע באינטרנט ברג שתשתמש במוצרים אלו מובטח לך הקלה ופיתרון הבעיה .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו