בעית שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית שיער
    אנונימית
    17/02/2010

אני בת 15 ויש לי בעיות שיער.
    אף פעם לא היה לי שיער כלכך עבה אבל כרגע השיער שלי במצב ממש נורא.
    הוא דליל ברמות שלפי דעתי לא נורמליות , רוב הבנות בגילי עם שיער עבה והשיער שלי ממש דק ברמות לא אמיתיות. ישלי בראש מין משהוא שנראה כמו קרחת זה לא ממש קרחת כל הראש זה רק חלק מהשיער שרואים שחסר בו שיער. אני לא יודעת מה לעשות ובחצי שנה האחרונה התחלתי לעשות מחליקים כל יום כי השיער שלי פשוט לא מסתדר ..
    דיברתי על זה עם אמא שלי והיא אמרה לי שכדאי לי לעשות בדיקת דם ולבדוק אם חסר לי ברזל בגוף . הבעיה זה שאני מפחדת מזריקות ולפי מה שזכור לי לא עשיתי בחיים בדיקת דם.
    המצב שיער שלי ממש מדאיג אותי ואני מפחדת שילך ויהיה לי יותר ויותר דק.ואין לי כלכך הרבה נשירה...
    תעזרו לייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית שיער

הוספת תגובה

• בעיית נשירה

קורן אריכא
    18/02/2010

אני ממליץ לעשות בדיקות דם ובאמת יכול להיות שיש לך חוסר בברזל או אבץ אני ממליץ להשתמש בשמפו נגד נשירה ואמפולות לנשירה של שוורצקוף[יש לך מידע באינטרנט] על מנת לטפל בבעיה של שיער דליל בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר שאת סומכת עליו על מנת לאבחן את שיערך ולפי זה יתן מענה בצורה המקצועית ביותר .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו