שיער מאד נפוח בטיבעי ואחרי פן..כנסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מאד נפוח בטיבעי ואחרי פן..כנסו
    לירון
    27/02/2010

אני כבר משתגעת.. שאלתי מלא פורומים אף אחד לא יכול להגיד/להמליץ לי מה לעשות..
    אני ינסה פה ..
    אני בת 15 ויש לשיער טבעי גלי מתולתל ומאד נפוח.. אני תמיד עושה פן אחרי זה פן או מחליק..
    ותמיד הוא עוד יותר מתנפח אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני שמה אחרי זה פול שמן מרוקאי.. /סיליקון כלום לא עוזר!
    רק אחרי 2 ימים השיער נרגע והוא נהיה כזה בסדר.. אבל אחרי 2 ימים אני מתקלחת שוב פעם וזה משגע אותי כבר.. מה תמליצו לי לעשות בשיער , לדלל אותו ? קרמים ? משהו?

בבקקשה תענו לי זה מאד חשוב אף אחד באמת לא עזר לי ושאלתי המון אנשים!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• *טבעי

לירון
    27/02/2010

בבקש תענו!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירון

אנג'לה טטרו
    28/02/2010

קשה לי לתת לך דיאגנוזה מבלי לראות את השיער אבל כפי שאת מתארת הייתי ממליצה לך לעשות פתיחת תלתים וזה מוריד את הנפח בצורה משמאותית ,כדאי לפני שאת מקבלת החלטה תגשי למעצב שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פתאום.. פתיחת תלתלים..

לירון
    28/02/2010

אני ההפך רוצה להחליק את השיער.. ואחרי שאני מחליקה שהוא לא יהיה נפוח..
    איזה קרמים או משהו צריך לשים אחרי מחליק או פאן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער נפוח

רות
    05/03/2010

היי לירון!!!
    לי יש שיער גלי מאוד ונפוח ברמות קשות.
    כשאני רוצה אותו טבעי (כלומר בלי פן) אז בגלל שקרמים רגילים לא עוזרים לו בכלל
    אני שמה ווקס (של פנינה רוזנבלום אבל ת'כלס כל ווקס) והוא עושה לו צורה ממש יפה (קצת שומני במריחה אבל זה עובר)
    בכל אופן כשאני עושה פן מצאתי ספריי מדהים שמוריד את כל הנפח וזה היה מבחינתי נס חנוכה
    זה ספריי גליזנטין הוא בצבע כחול כהה וקונים אותו בחנויות של מספרות (לפעמים גם במספרות עצמן)
    הוא עולה בערך 30 ש"ח והוא יכול ממש לפתור לך את הבעיה אני ממליצה מאוד!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכה

סולו 51
    01/03/2010

תשימי מסכה חזקה עם קרטין זה יפתור לך בלי שמנים רק מסכה

סולו שיווק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון

קורן אריכא
    07/03/2010

אני ממליץ לשים את הקרם לחות של פול מיטשל ["הקונדישינר"] על מנת להוריד את הנפח של השיער ולתת לו להתייבש טיבעי [לשים על שיער לך] בכל מקרה יש עוד פיתרון לעשות פתיחה לשיער ואחר ואחר כך לשים קרם לחות .בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו