מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מאד נפוח בטיבעי ואחרי פן..כנסולירון27/02/2010
אני כבר משתגעת.. שאלתי מלא פורומים אף אחד לא יכול להגיד/להמליץ לי מה לעשות..
אני ינסה פה ..
אני בת 15 ויש לשיער טבעי גלי מתולתל ומאד נפוח.. אני תמיד עושה פן אחרי זה פן או מחליק..
ותמיד הוא עוד יותר מתנפח אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני שמה אחרי זה פול שמן מרוקאי.. /סיליקון כלום לא עוזר!
רק אחרי 2 ימים השיער נרגע והוא נהיה כזה בסדר.. אבל אחרי 2 ימים אני מתקלחת שוב פעם וזה משגע אותי כבר.. מה תמליצו לי לעשות בשיער , לדלל אותו ? קרמים ? משהו?
בבקקשה תענו לי זה מאד חשוב אף אחד באמת לא עזר לי ושאלתי המון אנשים!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *טבעי
לירון27/02/2010בבקש תענו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
אנג'לה טטרו28/02/2010קשה לי לתת לך דיאגנוזה מבלי לראות את השיער אבל כפי שאת מתארת הייתי ממליצה לך לעשות פתיחת תלתים וזה מוריד את הנפח בצורה משמאותית ,כדאי לפני שאת מקבלת החלטה תגשי למעצב שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום.. פתיחת תלתלים..
לירון28/02/2010אני ההפך רוצה להחליק את השיער.. ואחרי שאני מחליקה שהוא לא יהיה נפוח..
איזה קרמים או משהו צריך לשים אחרי מחליק או פאן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער נפוח
רות05/03/2010היי לירון!!!
לי יש שיער גלי מאוד ונפוח ברמות קשות.
כשאני רוצה אותו טבעי (כלומר בלי פן) אז בגלל שקרמים רגילים לא עוזרים לו בכלל
אני שמה ווקס (של פנינה רוזנבלום אבל ת'כלס כל ווקס) והוא עושה לו צורה ממש יפה (קצת שומני במריחה אבל זה עובר)
בכל אופן כשאני עושה פן מצאתי ספריי מדהים שמוריד את כל הנפח וזה היה מבחינתי נס חנוכה
זה ספריי גליזנטין הוא בצבע כחול כהה וקונים אותו בחנויות של מספרות (לפעמים גם במספרות עצמן)
הוא עולה בערך 30 ש"ח והוא יכול ממש לפתור לך את הבעיה אני ממליצה מאוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה
סולו 5101/03/2010תשימי מסכה חזקה עם קרטין זה יפתור לך בלי שמנים רק מסכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
קורן אריכא07/03/2010אני ממליץ לשים את הקרם לחות של פול מיטשל ["הקונדישינר"] על מנת להוריד את הנפח של השיער ולתת לו להתייבש טיבעי [לשים על שיער לך] בכל מקרה יש עוד פיתרון לעשות פתיחה לשיער ואחר ואחר כך לשים קרם לחות .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)